Βώρος Μπάμπης: ”Έχω κάνει πολλές δουλειές. Η ζωή θέλει μαγκιά για να πας μπροστά”


Είναι νέος και ταλαντούχος. Τον εμπιστεύτηκε η heaven και κυκλοφόρησε την πρώτη του δουλειά.

Γνωρίστε τον μέσα από την πρώτη του συνέντευξη γιατί είναι δεδομένο ότι πραγματικά γνωρίζοντας τον δεν είναι εύκολο να τον Ξεχάσεις !!


Ποιος είναι ο Μπάμπης Βώρος; Τραγουδιστής με ένα ξεκίνημα που έγινε πως;
Από πολύ μικρή ηλικία άρχισα να αντιλαμβάνομαι την μεγάλη μου αγάπη για τη μουσική. Σε ηλικία 7 ετών ξεκίνησα το ωδείο μαθαίνοντας μπουζούκι. Κάπως έτσι ξεκίνησα και το τραγούδι και μέχρι τώρα έχω εμφανιστεί σε αρκετά μαγαζιά. Με τελευταίο single το «ΞΕΧΑΣΕ ΜΕ», που κυκλοφόρησε μαζί με το πρώτο μου video clip από την heaven σε μουσική δική μου και στίχους του Κώστα Κριτζιλάκη η οποία είναι και η πρώτη μου δισκογραφική δουλειά.

Τι είναι αυτό που δεν έκανες ποτέ για να γίνεις τραγουδιστής;
Δεν άλλαξα τον χαρακτήρα μου, προσπάθησα να μην αλλοιώσω τον Μπάμπη και να προστατεύσω την αυθεντικότητά μου. Δεν πίστεψα ποτέ ότι ο δρόμος της επιτυχίας είναι εύκολος, αλλά ένας δρόμος που απαιτεί θυσίες, δουλειά, ψυχική και σωματική αντοχή.

Νέα δουλειά ουσιαστικά η πρώτη σου. Πως αισθάνεσαι που μια μεγάλη εταιρία σε εμπιστεύεται;
Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά να με εμπιστεύεται στα πρώτα μου βήματα μια εταιρία όπως η Heaven, δίνοντάς μου την ικανοποίηση και την ώθηση να συνεχίσω να εργάζομαι ακόμα πιο σκληρά, ώστε να πετύχω τους στόχους μου. Εξάλλου, αρχή στη ζωή μου είναι να προσπαθώ να μην απογοητεύω, τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται.
Τι είναι αυτό που σου αρέσει στη νύχτα;
Αυτό που μου αρέσει στη νύχτα είναι το ότι θα δεις ανθρώπους χωρίς «μάσκες», απελευθερωμένους, οι οποίοι μέσα από τη μουσική εκδηλώνουν πιο εύκολα τα συναισθήματα τους είτε αυτά είναι χαράς είτε λύπης.

Θα έκανες τα πάντα για να κατακτήσεις το χώρο της μουσικής και της πίστας;
Προφανώς και θα έκανα τα πάντα. Η μουσική και το τραγούδι είναι η μεγάλη μου αγάπη. Είμαι πεισματάρης πολύ. Ωστόσο τίποτα δεν χαρίζεται και η δουλειά είναι σκληρή για να πετύχει κάποιος τους στόχους του. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα αφήσω κάποιον να θίξει τις αρχές μου και την αξιοπρέπεια μου.

Σκέφτηκες να πας σε ένα τάλεντ σόου για να αρπάξεις την ευκαιρία;
Μέχρι σήμερα όχι. Μέσα από τα τάλεντ σόου έχουν δοθεί πολλές ευκαιρίες σε νέους καλλιτέχνες και γι αυτό το λόγο δεν θα απέρριπτα το ενδεχόμενο να πάω στο μέλλον.

Έχεις ασχοληθεί με άλλες δουλειές εκτός από το τραγούδι;
Φυσικά και έχω κάνει πολλές δουλειές γιατί πάντα ήθελα να είμαι ανεξάρτητος και να μην επιβαρύνω την οικογένεια μου. Έχω κάνει σχεδόν τα πάντα από πωλητής σερβιτόρος μέχρι και παρκαδόρος. Η ζωή θέλει την μαγκιά της για να πάς μπροστά.

Θα πέρναγες από το κρεβάτι του ψυχολόγου για να καταφέρεις να αλλάξεις σαν άνθρωπος;
Φυσικά και θα το έκανα. Όλοι θέλουμε κάποια στιγμή τον ψυχολόγο μας. Μπορεί αυτός να είναι και ο έρωτας.. (γέλια πολλά) Αλλά πιστεύω στο γεγονός, ότι όταν έχουμε ανάγκη κάποια πράγματα να τα κάνουμε γιατί γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι.
Τι είναι αυτό που σε κάνει διαφορετικό και πιστεύεις πως μπορείς να τα καταφέρεις σε αυτό το δύσκολο χώρο της μουσικής;
Προσπαθώ να μην μιμούμαι συναδέλφους μου, αλλά να μαθαίνω από αυτούς και να γίνομαι καλύτερος. Εξάλλου, ο ανταγωνιστής μου είναι ο ίδιος μου ο εαυτός, που κάθε μέρα κοιτάζω να τον ξεπερνάω και να εξελίσσομαι.

https://www.youtube.com/watch?v=ygGtes5KsGQ&fbclid=IwAR1-OZxh9yL6kewnav_rzRTRWKsom2qef_n4MC8zoIj8JsQj-b7sC5Ibqng




ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!