Βόλος: «Μου έριξε οινόπνευμα στο στόμα για να με κάψει» – Εφιαλτικές στιγμές για 35χρονη από τον πρώην σύντροφό της


«Μου πέταξε οινόπνευμα μέσα στο στόμα και πάνω στα ρούχα μου και μου είπε πως θα με κάψει» . Με αυτά τα λόγια περιέγραψε χθες στο δικαστήριο μια 35χρονη γυναίκα τη βία που έζησε στα χέρια του συντρόφου της, για ακόμη μία φορά στον Βόλο.

Το ζευγάρι περνά συχνά την «πόρτα» του Αυτοφώρου, με τις καταγγελίες που διατυπώνει ο ένας εναντίον του άλλου να είναι επαναλαμβανόμενες. Προχθές σημειώθηκε ακόμη ένα επεισόδιο στο ατελείωτο σίριαλ της βίας με την 35χρονη να καταγγέλλει πως ο συνομήλικος πρώην σύντροφός της, την χτύπησε και την εξύβρισε μπροστά στο 6,5χρονών παιδί τους.

«Μπήκε μέσα στο σπίτι , αγνοεί ότι έχω κάνει εναντίον του ασφαλιστικά , παραβιάζει τους όρους της αναστολής. Με παρακολουθεί και κρύβεται στην αποθήκη του σπιτιού μου , με παρακολουθεί στη δουλειά. Μπήκε στο σπίτι και άρχισε να με βρίζει χυδαία . Ξέρει πως έχω κάνει επέμβαση στη μέση και άρχισε να με χτυπάει, να μου ρίχνει οινόπνευμα στα ρούχα και στο στόμα φωνάζοντάς πως θα μου βάλει φωτιά. Τον φοβάμαι, είναι επικίνδυνος», είπε στους δικαστές, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, gegonota.news.

Ο πρώην σύντροφός της αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως όλα είναι ψέματα γιατί θέλει να τον κλείσει φυλακή. Ο ίδιος υποστήριξε πως τον τελευταίο καιρό βρίσκονται σε διαδικασία επανασύνδεσης και αρνήθηκε πως «μπούκαρε» στο σπίτι της, υποστηρίζοντας πως τις τελευταίες ημέρες μένει σε αυτό… παρότι γνωρίζει πως η 35χρονη διατηρεί άλλη σχέση. Το δικαστήριο δεν τον πίστεψε και η εισαγγελέας πρότεινε να εκτίσει μέρος της ποινής. Καταδικάστηκε σε 11 μήνες μήνες φυλάκιση με την υποχρέωση να εκτίσει τους τρεις.

 

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!