Βίκυ Βολιώτη: Αν δεν πήγαινε καλά η υιοθεσία με την Άννα, ήμουν αποφασισμένη να μείνω στην Αιθιοπία


Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή παραχώρησε συνέντευξη η Βίκυ Βολιώτη. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε και για την παιδική της ηλικία, αλλά και για την υιοθεσία της κόρης της.

Μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια η Βίκυ Βολιώτη εξήγησε ότι: «Ήμουν ένα παιδί πολύ ζωηρό, πολύ δυναμικό και δεν φοβόμουν. Άλλαξα αρκετά με την αρρώστια και τον θάνατο του πατέρα μου. Πιο σημαδιακά ήταν τα χρόνια της αρρώστιας του, αυτά κάπως με άλλαξαν. Με έκαναν πιο εσωστρεφή, έχασα τη δυναμικότητά μου. Με ενηλικίωσε πρόωρα, με έφερε αντιμέτωπη με πράγματα που ένα παιδί δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί. Μετά τον θάνατό του πήρα την ευθύνη να στηρίξω τη μητέρα μου».

Ακόμα, κατά την διάρκεια της συνέντευξης είπε: «Δεν θα άλλαζα επάγγελμα, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου εκτός θεάτρου. Είμαι τριτοετής φοιτήτρια στη θεατρολογία. Οι φίλοι μου με κοροϊδεύουν αν έχω πάει σε φοιτητικό πάρτι. Είμαι επιμελής φοιτήτρια και τσαντίζομαι όταν δεν παίρνω καλούς βαθμούς».

Σχετικά με την υιοθεσία της κόρης της ανέφερε: «Ο γάμος προέκυψε επειδή θέλαμε να υιοθετήσουμε ένα παιδί. Η περίοδος που υιοθέτησα την Άννα ήταν γεμάτη από έντονα συναισθήματα. Την θυμάμαι με πολλή αγάπη αυτή την περίοδο.

Όταν την πήρα αγκαλιά, ήταν αδιαπραγμάτευτο, ήταν η κόρη μου. Αν δεν πήγαινε καλά η υιοθεσία με την Άννα, ήμουν αποφασισμένη να μείνω στην Αιθιοπία. Είχα πει στους δικούς μου ανθρώπους ότι χωρίς την Άννα δεν γυρνάω πίσω. Δεν υπήρξε ποτέ η ανάγκη να κυοφορήσω ένα παιδί, από μικρή έλεγα ότι θέλω να υιοθετήσω».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!