Βίκυ Σταμάτη: Νέες σοκαριστικές εικόνες από το Δρομοκαΐτειο

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το “Πρώτο Θέμα”, ήταν άβαφη, εντελώς ατημέλητη, αχτένιστη και φοράει φόρμες μέσα στο δωμάτιό της. Ενώ, δεν αποχωρίζεται από την αγκαλιά της τον λούτρινο αρκουδάκι του γιου της.


Νέες σοκαριστικές εικόνες της Βίκυς Σταμάτη, είδαν το φως της δημοσιότητας μέσα από το Δρομοκαΐτειο, εικόνες που δεν θυμίζουν σε τίποτα την πρώην κυρία Υπουργού που ήταν μια γυναίκα που πρόσεχε ιδιαίτερα την εμφάνισή της και ντυνόταν με ρούχα ακριβών οίκων μόδας.
Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το “Πρώτο Θέμα”, ήταν άβαφη, εντελώς ατημέλητη, αχτένιστη και φοράει φόρμες μέσα στο δωμάτιό της. Ενώ, δεν αποχωρίζεται από την αγκαλιά της τον λούτρινο αρκουδάκι του γιου της.
Μάλιστα, κάνει έκκληση στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα μέσα από το δωμάτιο όπου και βρίσκεται να δει τον γιο της που μεγαλώνει μόνος του χωρίς τους γονείς του.
«Έχω εμπιστοσύνη ότι ο πρωθυπουργός θα κοιτάξει με σοβαρότητα το θέμα μου, που δεν είναι άλλο από το γιο μου. Αυτή τη στιγμή μεγαλώνει χωρίς μητέρα και πατέρα. Δεν πιστεύετε ότι αυτό είναι αρκετά σκληρό για μια μάνα;», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Δείτε τις νέες φωτογραφίες: 
vicki-stamati vicki-stamati1

πηγη: tuned.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!