Βέφα Αλεξιάδου: Η Αλεξία θα είναι ο άγγελος μου

Η τραγική μάνα ξεσπά…

Tραγική μάνα η Βέφα Αλεξιάδου θρηνεί για τον ξαφνικό χαμό της 44χρονης κόρης της Αλεξίας η οποία έφυγε από τη ζωή έπειτα από ανακοπή καρδιάς.

Η μαγείρισσα και τηλεοπτική περσόνα έδωσε συνέντευξη στο Τlife.gr και ξέσπασε: «Εγώ δεν έχασα το παιδί μου, το αγγελούδι μου, το βλαστάρι μου μόνο… Έχασα την καλή μου συνεργάτιδα, την παρεούλα μου!».

Παρά το ότι γνώριζε, όπως όλοι στην οικογένεια, για το άσθμα που ταλαιπωρούσε την Αλεξία, κανείς δεν είχε σκεφτεί τέτοια εξέλιξη: «Ήταν εντελώς ξαφνικό! Είχε το άσθμα χρόνια τώρα, αλλά όλο αυτό ήταν πολύ ξαφνικό. Την έπιασε μια δυνατή κρίση… Δεν άντεξε».

Η Βέφα Αλεξιάδου διατύπωσε ένα μεγάλο παράπονο: «Το παράπονό μου είναι ότι γράφτηκαν και παίχτηκαν στην τηλεόραση τόσα πολλά πράγματα για την Αλεξία αφού πέθανε. Όλα αυτά έπρεπε να γίνουν όσο ζούσε! Η Αλεξία άξιζε πάρα πολλά… Έπρεπε να την καλούν στις εκπομπές, να έχει βραβευτεί. Ξέρω ότι κάποιοι θα παρεξηγήσουν όσα λέω, αλλά πρέπει να καταλάβουν πώς τα λέω! Έκανε ταξίδια, μαγείρευε σε όλο τον κόσμο, μας έκανε υπερήφανους. Στο Facebook μόνο είχε χιλιάδες φίλους που έπαιρναν την γνώμη της. Ήταν πολύ αγαπητή κι εγώ πολύ χαρούμενη που είχα αφήσει στα χέρια της τη δουλειά μου. Δεν έπρεπε να την έχουν ξεχάσει…

Κι εμένα δεν θέλω να με ρωτάνε για τις δουλειές που ήμουν και για τις παρουσιάστριες που συνεργάστηκα. Εγώ δεν έχω καν τηλεόραση σπίτι μου που να δουλεύει. Δεν βλέπω. Εμείς κάναμε τη δική μας ωραία δουλειά. Πολλοί τα παρεξηγούν, γράφουν ότι περνάμε δύσκολα, ότι μας έχει χτυπήσει η οικονομική κρίση… Δεν ισχύει τίποτα τέτοιο».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα σχέδια της αδικοχαμένης κόρης της: «Tο επόμενο Σαββατοκύριακο θα ήμασταν με την Αλεξία μου στη Σύρο… Πηγαίναμε μαζί σε όλες τις παρουσιάσεις, τις εκδηλώσεις… Θα πηγαίναμε και στην Αμερική, όμως το ταξίδι αυτό θα το κάνω εγώ με τις εγγονές μου τώρα… Θα πάμε οι τρεις μας. Θα πάρω και τη μεγάλη μαζί γιατί η ψυχολογία της δεν είναι σε καλή κατάσταση όπως είναι φυσικό. Θα το κάνουμε αυτό το ταξίδι… Και πάντα με την Αλεξία μου ποτέ δεν παίρναμε χρήματα για τίποτα.

Στο περιοδικό της έκανε τόσο ωραία πράγματα… Τώρα θα τελειώσω εγώ το χριστουγεννιάτικο τεύχος και θα βγει. Με την τηλεόραση δεν θέλω να έχω καμία σχέση! Ετοιμάζουμε και κάτι πολύ μεγάλο… Πριν λίγες ημέρες γιορτάσαμε και τα δέκα χρόνια του περιοδικού με την Αλεξία μας…

Για την Αμερική φεύγουμε 17 Νοεμβρίου κι επιστρέφουμε στις 24 μαζί με τα κοριτσάκια της. Η Αλεξία είναι ο άγγελός μου τώρα! Έχασα το καλό μου το παιδί… Δεν θέλω να ακούγονται κακίες».

Πηγή: Tlife.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!