Βάσω Λασκαράκη – Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η κόρη τους έγινε 10 ετών – Οι φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της


Η κόρη της Βάσως Λασκαράκη και του Γιάννη Τσιμιτσέλη, Εύα, έγινε 10 ετών. Το πρώην ζευγάρι υποδέχθηκε την κόρη του στις 10 Νοεμβρίου του 2013.  Χθες (12/11) πραγματοποιήθηκε το πάρτι γενεθλίων της Εύας.

Μάλιστα, η Βάσω Λασκαράκη, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στο instagram, μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και ορισμένα στιγμιότυπα από το πάρτι γενεθλίων της κόρης της.

Tο πάρτι κινήθηκε σε τόνους του πράσινου και του χρυσού, ενώ η Εύα Τσιμιτσέλη έσβησε μία σοκολατένια τούρτα που είχε μπλε λεπτομέρειες.

 

Το παρών στο πάρτι έδωσε και ο Μελέτης Ηλίας. Ο ηθοποιός και η Βάσω Λασκαράκη γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της κωμικής σειράς του Alpha «Το σόι σου» και έγιναν πολύ καλοί φίλοι και κουμπάροι.

 

Η Βάσω Λασκαράκη είχε ευχηθεί και δημοσίως στην κόρη της, μέσα από το instagram προφίλ της, στις 10 Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα είχε ανεβάσει μία φωτογραφία της Εύας και είχε γράψει στη λεζάντα: «10 χρόνια μαζί σου που δεν συγκρίνονται με τίποτα. Να σε χαιρόμαστε λουλούδι μου όμορφο. Χρόνια σου πολλά καλά και όμορφα».



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!