Βασίλης Τερλέγκας: Νέο βίντεο από την επίθεση που δέχτηκε ο τραγουδιστής στην Αυστραλία


Eπίθεση από θαμώνα κατά την διάρκεια της περιοδείας του στην Αυστραλία δέχτηκε o Βασίλης Τερλέγκας.

Σύμφωνα με την εκπομπή Τ-Live ο Βασίλης Τερλέγκας κατά την διάρκεια της εμφάνισης του  σε μαγαζί στην Αυστραλία πλησίασε ένα τραπέζι για να μιλήσει με τους θαμώνες. Μετά από μια σύντομη κουβέντα που είχαν σε ήρεμο κλίμα και τον τραγουδιστή να λέει κοπλιμέντα σε μια γυναίκα, ένας από τους θαμώνες τον άρπαξε από τα ρούχα του.

Νέο βίντεο από την επίθεση που δέχτηκε ο τραγουδιστής προβλήθηκε την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου στον αέρα του «Πρωινού».

Συγκεκριμένα, το συγκεκριμένο βίντεο καταγράφει την στιγμή της επίθεσης από άλλη οπτική γωνία και σε αυτό φαίνεται η ένταση που επικράτησε από την επίθεση του θαμώνα στον Βασίλη Τερλέγκα.

Δείτε το νέο βίντεο

Δείτε το βίντεο με το επεισόδιο:

Τι υποστηρίζει ο τραγουδιστής

Σύμφωνα με τα όσα λέει ο Βασίλης Τερλέγκας στην εκπομπή αιτία του επεισοδίου ήταν μια «παραγγελιά» που δεν εκπληρώθηκε στην ώρα της.

«Μου ζήτησε το παλικάρι ένα τραγούδι και του είπα “θα το πω μετά” και στεναχωρήθηκε που του είπα “θα το πω μετά”», ανέφερε ο τραγουδιστής.

Kαι στη συνέχεια o ίδιος υποστήριξε: «Πήγε να μου πάρει το σταυρό λέει γιατί δεν του είπα το τραγούδι. Δεν με χτύπησε. Πολύ καλό παιδί ήταν. Απλώς, δεν του το είπα στην ώρα του… Τίποτα… Όλοι ήταν μεθυσμένοι, πετάγανε λουλούδια, “χαμός στο ίσωμα”.

Τέλος, ο Βασίλης Τερλέγκας σημείωσε πως: «Τον γνωρίζω τον άνθρωπο. Είναι φίλοι μου παιδιά, έρχονται στην Αθήνα και με βλέπουν αυτοί… Όλη η παρέα αυτή. Δεν χειροδίκησε ο άνθρωπος, ούτε με χτύπησε, ούτε με άγγιξε το παιδί με κακή προαίρεση.

Ίσα – ίσα που του μίλαγα μετά. Αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε άλλα που έχω τραβήξει. Και είναι και φίλοι μου, έτσι; Όσο γνωστοί είναι, τόσες απαιτήσεις έχουν μερικές φορές. Δεν είναι κακό αυτό».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!