Βασίλης Οικονόμου – «Αραιά Και Που»


Το νέο music video του Βασίλη Οικονόμου είναι αφιερωμένο σε όλους τους έρωτες που δεν «περνάνε»

Με τον καλύτερο τρόπο, με ένα νέο τραγούδι κι ένα εντυπωσιακό music video, ο Βασίλης Οικονόμου εγκαινιάζει τη συνεργασία του με την Minos EMIA Universal Music Company.

Ο αγαπημένος λαϊκός ερμηνευτής, ο οποίος μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να αποκτήσει το δικό του κοινό και να σημειώσει εντυπωσιακά νούμερα σε όλες τις streaming πλατφόρμες, έρχεται αυτή τη φορά να μας τραγουδήσει «Αραιά Και Που».

Μέσα από τη κινηματογραφική αισθητική του Θάνου Θεοχάρη, το music video του τραγουδιού μας αφηγείται μια μία τρυφερή ιστορία ενός έρωτα που έκανε τον κύκλο του και τελείωσε με πολύ βίαιο τρόπο για έναν από τους δύο. Τώρα, είναι εκείνος… αραιά και που, προσπαθεί μέσα από τις αναμνήσεις του να κρατήσει «ζωντανό» -τουλάχιστον μέσα στο μυαλό του- αυτόν τον έρωτα, για λίγο καιρό ακόμα…

Το τραγούδι που φέρει την υπογραφή του Χάρη Γαλανού σε μουσική και στίχους και κυκλοφορεί από την Minos EMIA Universal Music Company, μιλά για τους έρωτες που πιστεύουμε ότι έχουμε ξεπεράσει.

Για τους ανθρώπους που νομίζουμε ότι έχουμε αφήσει πίσω στην προσπάθεια να συνεχίσουμε τη ζωή μας, όμως «αραιά και που ακόμα γίνομαι για’ σένα λιώμα, έχεις μέσα μου πεθάνει, μα δεν ξέρω τι με πιάνει»…

Μάλιστα, το τραγούδι έχει γίνει viral πριν καλά καλά κυκλοφορήσει, αφού από τη στιγμή που δόθηκε στη δημοσιότητα το teaser, το «Αραιά Και Που» έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του κοινού, ξεσηκώνοντας τα social media, με εκατοντάδες ανθρώπους να δημοσιεύουν βίντεο, στο οποίο τραγουδούν το ρεφρέν!

Μετά τα «Χαιρετίσματα», τα οποία μετατράπηκαν σε «ύμνο» για τους χωρισμένους, ο Βασίλης Οικονόμου έρχεται να τραγουδήσει και πάλι όλα αυτά που σκεφτόμαστε και δεν μπορούμε να εκφράσουμε με λόγια, σε ένα τραγούδι που… σίγουρα θα ακούγεται δυνατά όλο το καλοκαίρι!

Δείτε το official music video στο YouTube:

πηγήΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!