Βασίλης Μπισμπίκης: Ταξίδεψε στο Βερολίνο για να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό στο Final Four της Euroleague


Στο Βερολίνο όπου διεξάγεται το Final Four 2024, ο Παναθηναϊκός είχε στο πλευρό του περίπου 4.000 φιλάθλους, ανάμεσα σε αυτούς και τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Ο ηθοποιός είναι γνωστό ότι λατρεύει τον Παναθηναϊκό και βρίσκεται κοντά στην ομάδα, κάθε φορά που μπορεί. Έτσι ταξίδεψε για το Βερολίνο, αφού πρώτα έκανε μια στάση στην Ελβετία.

Ο ίδιος πόσταρε σχετικά ενσταντανέ στο προφίλ του στο Instagram μέσα από το γήπεδο Uber Arena στο Βερολίνο, όπου κι είδε την ομάδα του να κερδίζει και να περνάει στον τελικό της Euroleague.

Βασίλης Μπισμπίκης: «Παναθηναϊκός είμαι, έχω πάει με καράβι στο Ισραήλ»

Σε παλιότερη συνέντευξή του ο Βασίλης Μπισμπίκης είχε δηλώσει: «Παναθηναϊκός είμαι, στον Παναθηναϊκό πηγαίνω, όποτε μπορώ και δεν έχω παράσταση, κατά τ’ άλλα πιο πιτσιρικάς ήμουν συνέχεια στον Παναθηναϊκό. Σε όλα τα Final 4, Ισραήλ, Βαρκελώνη, Παρίσι. Έχω πάει, με καράβι στο Ισραήλ. Στα άλλα με λεωφορείο. Η εκδρομή που πήγαμε στο Μπερσί για το ευρωπαϊκό, ήταν 15 μέρες γιατί πριν ήμασταν μία εβδομάδα Ολλανδία, που είχαμε κερδίσει 1-0 τον Άγιαξ. Ήμουν μέσα. Ήμασταν 15μερη εκδρομή. Με ένα πούλμαν είχαμε φύγει από Ελλάδα και καπάκι πήγαμε Μπερσί και παίρνουμε και το ευρωπαϊκό. Καταλαβαίνεις τι τρέλα ήταν αυτή!».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!