Βασιλική Τρουφάκου: Είναι έγκυος


Ο ρόλος της Βασιλικής Τρουφάκου στη δημοφιλή σειρά «Famagusta» πρόκειται να προσαρμοστεί λόγω της κατάστασής της, η οποία είναι άκρως… ενδιαφέρουσα.

Της ΣΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ – ΠΗΓΗ: Realnews

Την ομορφότερη περίοδο της ζωής της βιώνει η ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου, καθώς διανύει την πρώτη εγκυμοσύνη της. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Realnews, η ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού σε λίγους μήνες θα υποδεχθεί στον κόσμο το πρώτο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, την ταυτότητα του οποίου κρατά επιμελώς μακριά από τη δημοσιότητα. «Τα προσωπικά μου είναι πολύ καλά. Τον γάμο δεν τον έχω στο μυαλό μου. Παιδιά και οικογένεια, εννοείται! Τα παιδιά δεν τα έχουμε στην τσέπη μας. Θέλω να πιστεύω ότι συνδυάζονται με τη δουλειά, αλλιώς η γυναίκα πρέπει να κάτσει στο σπίτι και αυτό είναι κάτι που έχει απαντηθεί από την ιστορία», είχε δηλώσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της στην «R».

Ο σύντροφός της δεν ανήκει στον χώρο του θεάματος και αυτό δεν είναι τυχαίο. «Είχα σχέση με ηθοποιό, αλλά γενικά δεν ένιωσα ιδιαίτερη έλξη στο να κάνω σχέση με άτομα μέσα από αυτόν τον χώρο. Μετά τις πρώτες εμπειρίες μου, επιλέγω να κάνω σχέση με ανθρώπους εκτός χώρου. Με ξεκουράζει. Εχει καημό η δουλειά μας, δυσκολία, διαρκές άγχος. Θα μου πεις, όλες οι δουλειές έχουν δυσκολίες. Ναι, αλλά δεν ψάχνεις δουλειά ανά τρίμηνο. Εμείς είμαστε νομάδες. Οταν είσαι με έναν άλλον ηθοποιό, έχεις την αλληλεγγύη και τη συνενοχή ενός κοινού πεδίου, αλλά, όταν ο σύντροφός σου είναι εκτός χώρου, έχεις μια άλλου είδους προστασία, μια ξεκούραση και μια απόσταση. Νιώθεις ότι μιλάς με φυσιολογικούς ανθρώπους», έχει πει χαρακτηριστικά.

Η Β. Τρουφάκου φέτος πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή δραματική σειρά του Mega «Famagusta», ενώ ο ρόλος της θα χρειαστεί σύντομα να προσαρμοστεί, αφού ήδη η κοιλίτσα της έχει αρχίσει να είναι εμφανής. Παράλληλα, παίζει στην παράσταση «Το μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας», του Γρηγορίου Ξενόπουλου, που ανεβαίνει στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Εγινε περισσότερο γνωστή μέσα από τον ρόλο της στη σειρά «Κάτω Παρτάλι», ενώ έχει αποσπάσει το βραβείο Β’ γυναικείου ρόλου της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου το 2016 για την ερμηνεία της στην ταινία «Ουζερί Τσιτσάνης». Είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, αλλά και του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!