Βαλέρια Κουρούπη: «Άργησα να ανακοινώσω στο παιδί μου την σχέση μου…» – Η εξομολόγηση για τον πρώην σύζυγο της


Η ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Πρωίαν σε είδον» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, στις καθημερινές της  συνήθειες αλλά και τον γιο της.

Αρχικά δήλωσε: «Έχω μια φοβία, η μόνη που έχω είναι με ότι είναι ανθρωπόμορφο αλλά κάποιου μεγέθους. Δηλαδή στο μουσείο της Ακρόπολης δεν πήγα κοντά στην Καρυάτιδα. Έχω κάνει ψυχοθεραπεία χρόνια και δεν έχει περάσει αυτό. Έχω δουλέψει πολύ για να είμαι ευγνώμων και ευτυχισμένη στη ζωή μου. Προσπαθώ να είμαι συνεπής με τους φίλους μου, δεν τους βλέπω τόσο συχνά γιατί συνέχεια βάζω εργασίες στον εαυτό μου. Έχω πρόγραμμα μέσα στη μέρα μου, ξυπνάω πρωί. Μου αρέσει η πρωινή ενέργεια της φύσης, μένω και στην εξοχή, παίρνω το σκυλί και πάω στους αγρούς μισή ώρα πριν κάνω τις δουλειές μου».

Βαλέρια Κουρούπη: «Θέλω να έχω χρόνο για το παιδί μου»

Και πρόσθεσε: «Μέσα στη μέρα μου θέλω να έχω χρόνο να κάνω τα πράγματα που αγαπώ. Θέλω να προλαβαίνω να δω το παιδί μου, φροντίζω το σπίτι και τα ζώα μου και θέλω μοιράζομαι κάποια ώρα με τον σύντροφο μου. Δεν κουράζομαι γιατί παίζω στα όρια που αντέχω. Βάζω στοιχήματα με τον εαυτό μου. Αράζω μόνο τα καλοκαίρια».

Για την προσωπική της ζωή, είπε: «Άργησα να ανακοινώσω το παιδί μου την σχέση μου, γιατί το παιδί μου είναι πιο σοβαρό από τους άλλους. Δεν ήθελα να του συστήσω έναν άνθρωπο σαν σύντροφο και να τελειώσει γρήγορα, ήθελα να σιγουρευτώ ότι θα έχει πιθανόν μια διάρκεια.

Ο γιος μου είναι 20 χρόνων, σπουδάζει εδώ, έχει μια σχέση και έχουμε μια πολύ ωραία σχέση με τη σχέση. Είμαστε σαν συγκάτοικοι τώρα με τον γιο μου. Έχει πολύ ωραία αξία, γιατί είναι ενήλικος και συνεννοούμαστε για το τί θα φάμε, τα οικονομικά μας. Θαυμάζω την καλοσύνη και την αποδοχή του γιου μου για τα πλάσματα όλου του κόσμου.

Δεν είναι περίεργο που έχουμε μια καλή σχέση με τον πρώην σύντροφο μου και πατέρα του γιου μου. Γιατί πρέπει να σκοτωθείς με τον άλλον που έχεις κάνει μια επιλογή ζωής και να την απορρίψεις πλήρως; Είχαμε κάνει προσπάθειες για να σώσουμε τη σχέση μας αλλά πρέπει να ξέρεις πότε δεν έχει άλλο ψωμί το πράγμα».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!