Τζωρτζίνα Νικάκη: Φαντασμαγορική πρεμιέρα στο πλευρό του Πανταζή

Το κατάμεστο κόσμου μαγαζί αποθέωσε τους καλλιτέχνες όπου μέχρι τις 6.30 το πρωί κανείς δεν ήθελε να σηκωθεί να φύγει.


Mε τεράστια επιτυχία ξεκίνησε την Παρασκευή τις νυχτερινές του εμφανίσεις στο Posidonio ο Λευτέρης Πανταζής. Ο δημοφιλής τραγουδιστής φανερά συγκινημένος ανέβηκε στην πίστα του νυχτερινού κέντρου, αφού επέστρεψε σε αυτή μετά από 20 ολόκληρα χρόνια.

Έχοντας μαζί του τον ανερχόμενο και πολλά υποσχόμενο τραγουδιστή Δημήτρη Αβραμόπουλο, και την Τζωρτζίνα Νικάκη αλλά και παιδιά που γνωρίσαμε μέσα από το Rising Star όπως ο Στέλιος Τσάκωνας, η Έλενα Παναγιωτίδου, αλλά και στους Νάιρα Αλεξοπούλου και ο Βασίλης Άνης, ο Λευτέρης Πανταζής για μία ακόμη φορά κέρδισε το στοίχημα της διασκέδασης.

Η Τζωρζίνα Νικάκη  όπου το Χειμώνα εμφανιζόταν στην Πάτρα στα Αστέρια και έχει ετοιμάσει τραγούδι με τον συνθέτη των επιτυχιών Κυριάκο Παπαδόπουλο το οποίο και κυκλοφορεί με μεγάλη επιτυχία μας δείχνει με την εμφάνιση της ότι ήρθε για να μείνει και να κάνει επιτυχία.

Το κατάμεστο κόσμου μαγαζί αποθέωσε τους καλλιτέχνες όπου μέχρι τις 6.30 το πρωί κανείς δεν ήθελε να σηκωθεί να φύγει.

Φυσικά και η κόρη του Κόννυ Μεταξά δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του, ενώ το παρών τους έδωσαν και πολλοί επώνυμοι φίλοι του, όπως ο Πάνος Καλίδης, ο Σάκης Αρσενίου, οι Droulias Brothers, ο Κωνσταντίνος Νάζης, ο Βαλεντίνο, ο παραγωγός του Χριστόδουλος Σιγανός και άλλοι.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!