Η Τζόαν Κόλινς είναι εδώ

Στα 81 της δε σταματά να δουλεύει!


Μπορεί η Τζόαν Κόλινς να έκλεισε πριν από περίπου δύο εβδομάδες τα 81 χρόνια ζωής, αλλά δεν έχει σκοπό να πάρει σύντομα σύνταξη από την υποκριτική. Η βρετανίδα σταρ εμφανίστηκε στο πρόσφατο φεστιβάλ των Καννών για να προωθήσει τη νέα ταινία «The time of their lives», στην οποία πρωταγωνιστεί. Στο φιλμ, το οποίο σκηνοθετεί ο Ρότζερ Γκόλντμποϊ και βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της τεχνικής επεξεργασίας, υποδύεται κάποια που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι η ίδια – μια βετεράνο ηθοποιό του Χόλιγουντ, δηλαδή, που το σκάει από τον οίκο ευγηρίας όπου ζει για να πάει στη Γαλλία.

Η Κόλινς, στην προσπάθειά της να κρατηθεί με κάθε τρόπο στην επιφάνεια της βιομηχανίας του θεάματος που την αποθέωσε για δύο δεκαετίες έως το 2001 μέσα από τον ρόλο της Αλέξις Κάρινγκτον στην τηλεοπτική σειρά «Δυναστεία», ετοίμασε δεύτερο «χτύπημα», αυτή τη φορά στη μικρή οθόνη: ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο ITV και την πιο γνωστή σαπουνόπερά του «Benidorm».

Η πρώτη της εμφάνιση στην εν λόγω σειρά διήρκεσε ένα μόλις επεισόδιο, στο τελευταίο του περσινού έκτου κύκλου, όπου ενσάρκωσε την Κριστάλ Χένεσι-Βας, διευθύντρια του τηλεοπτικού θέρετρου «Solana Hotel Group». Η εμπειρία της από τα γυρίσματα στις ισπανικές ακτές ήταν μάλλον τόσο ευχάριστη που παρακάλεσε τους παραγωγούς του σίριαλ να μεγαλώσουν τον ρόλο της. Τα λόγια της έπιασαν τόπο και η κυρία με τα χαρακτηριστικά μεγάλα στρογγυλά σκούρα γυαλιά ηλίου και τα σγουρά μαύρα μαλλιά, θα έχει τακτική συμμετοχή στην έβδομη σεζόν της σειράς που θα αρχίσει να προβάλλεται τον Σεπτέμβριο. Ετσι, ετοιμάζει τις βαλίτσες της για την Κόστα Μπλάνκα όπου θα στηθεί το σκηνικό της σειράς.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!