Τζένιφερ Άνιστον: Ο γάμος της ταιριάζει πολύ [εικόνες]

Αυτό δείχνει και η εντυπωσιακή φωτογράφισή της για το ανοιξιάτικο Harper’s Bazaar.


Πιο εντυπωσιακή από ποτέ είναι η Τζένιφερ Άνιστον στη νέα φωτογράφιση που πραγματοποίησε για το εξώφυλλο του ανοιξιάτικου «Harper’s Bazaar» αλλά και με αφορμή την ταινία της «Mother’s Day» μαζί με τις Τζούλια Ρόμπερτς και Κέιτ Χάντσον.

Η διάσημη ηθοποιός «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε για τη ζωή της μετά το γάμο με τον Τζάστιν Θερού, αλλά και για τις ταινίες εκείνες που την έκαναν στο παρελθόν να σκύβει το κεφάλι από ντροπή.

image

Για τα επαγγελματικά η σταρ δήλωσε με ειλικρίνεια πως: «Υπήρχε μια εποχή που δούλευα και δούλευα και δούλευα. Και μου άρεσε. Απλά προσπαθώ να είμαι κάπως πιο επιλεκτική. Μου άρεσε να ευχαριστώ τον κόσμο. Πρέπει να σταματήσω. Κάποιες ταινίες που έχω κάνει με κάνουν να σκύβω το κεφάλι από ντροπή. Νιώθω μια ελευθερία που δεν ένιωθα απαραίτητα και νωρίτερα στη ζωή μου. Επίσης, πρέπει να αρχίσεις να παίρνεις ρίσκα σε μια βιομηχανία που είναι πολύ ανασφαλής με τους ανθρώπους που ρισκάρουν. Ο κόσμος ξεχνάει ποιοι είναι οι ηθοποιοί. Σου λένε πως είσαι πολύ γνωστός για να παίξεις αυτό το ρόλο. Δεν μπορείς να εξαφανιστείς στο ρόλο. Και εμείς είμαστε σε φάση “Δώστε μας την ευκαιρία και θα εξαφανιστούμε”».

image

Όσο για το πώς αισθάνεται πλέον ως παντρεμένη γυναίκα ανέφερε: «Ο έγγαμος βίος είναι φυσιολογικός και έχει πλάκα. Τίποτα δεν άλλαξε. Ήμασταν σαν παντρεμένοι για πολλά χρόνια».

image

«Νιώθω καλύτερα στα 40 μου χρόνια», συμπληρώνει και εξηγεί: «Όχι μόνο νιώθω καλύτερα σωματικά, αλλά και διανοητικά. Γιατί στα 20 δεν έχεις ιδέα για τίποτα. Στα 30 προσπαθούσα να καταλάβω τι γίνεται. Μετά φτάνεις στα 40 και είσαι του στιλ: “Α, τώρα κατάλαβα”. Υπάρχουν γυναίκες που αγγίζουν τα 50 και είναι σοκαριστικά υπέροχες. Απλά πρέπει να προσέχουμε περισσότερο τον εαυτό μας. Νομίζω πως όλοι είναι τόσο φρικιαστικά πολιτικά ορθοί τελευταία. Έχει γίνει ένα τεράστιο βάρος. Μου αρέσει να κάνω αστεία και είμαι τυχερή γιατί ο Τζάστιν είναι ο πιο αστείος άνθρωπος που έχω γνωρίσει και κάνουμε ο ένας τον άλλον να γελάει. Το γέλιο είναι ένα από τα πιο σπουδαία κλειδιά για να μείνεις για πάντα νέος. Ο Τσάστιν είναι ο λόγος για να μην βγαίνω. Πρέπει να είναι κάτι που το αγαπάω πάρα πολύ για να με κάνει να αφήσω το σπίτι, τον άντρα μου, τα σκυλιά μας. Όσο μεγαλώνεις, τόσο περισσότερο το καταλαβαίνεις αυτό».

image



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!