Τζένη Μπαλατσινού: Με προσβάλλουν η Αννίτα Πάνια και η εκπομπή της

Γιατί εκφράστηκε έτσι η παρουσιάστρια;


Η Αννίτα Πάνια, ή μάλλον η εκπομπή Αννίτα SOS και η θεματολογία της, έγινε αντικείμενο συζήτησης στην παρέα της εκπομπής Πρωινό mou. Ένας νεαρός ο οποίος έκανε outing σχετικά με την σεξουαλικότητά του και το γεγονός ότι ήθελε να βρει γυναίκα μέσα από το Αννίτα SOS, η οποία δεν θα είχε πρόβλημα που αυτός είναι ομοφυλόφιλος, προκειμένου να αποκτήσουν ένα παιδί, ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει η συζήτηση σε έντονους ρυθμούς.

Πρώτος ο Άρης Καβατζίκης εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για την εκπομπή της Αννίτας Πάνια, διερωτώμενος γιατί μια τόσο έξυπνη γυναίκα να κάνει «κάτι τέτοιο στον εαυτό της», όπως είπε χαρακτηριστικά. Η συνέχεια ήρθε από την Τζένη Μπαλατσινού, η οποία δήλωσε: «Εμένα με ενοχλεί στην εκπομπή της Πάνια, ότι “παίζει” συνέχεια με το νοητικό επίπεδο και το iq των ανθρώπων. Αυτό με ενοχλεί και με προσβάλλει.», για να τελειώσει λέγοντας: «Δεν έχεις δικαίωμα να προβάλλεις τις αδυναμίες και το νοητικό επίπεδο του άλλου και να βγάζεις τον πιο “γκάου” για να κάνεις νούμερα».

Το θέμα συζητήθηκε για αρκετή ώρα, με την παρέα να συμφωνεί, εμμέσως πλην σαφώς με την παρουσιάστρια και τον δημοσιογράφο ενώ ο Άρης Καβατζίκης δεν παρέλειψε να προσθέσει ότι η ευθύνη για το αποτέλεσμα ανήκει στην Αννίτα Πάνια: «Η ευθύνη είναι 100% της κυρίας Πάνια, γι’ αυτό που επιλέγει να κάνει ως τηλεοπτικό προϊόν».ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!