Τζένη Μπαλατσινού-Ανδρέας Παππάς: Πιο ερωτευμένοι απο ποτέ στη Σκύρο [εικόνες]

Τζένη Μπαλατσινού, δύο χρόνια μετά το διαζύγιό της από τον Πέτρο Κωστόπουλο, αποφάσισε να αλλάξει σελίδα στην προσωπική της ζωή. Η παρουσιάστρια γνώρισε τον έρωτα στο πλευρό του 35χρονου γοητευτικού επιχειρηματία, Ανδρέα Παππά.


Οι δυο τους, σύμφωνα με το Hello, αποφάσισαν να αποδράσουν ένα από τα τελευταία καλοκαιρινά σαββατοκύριακα στη Σκύρο, νησί τόσο η ίδια, όσο και ο αγαπημένος της, επισκέφτηκαν για πρώτη φορά.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας τους στο νησί των Βορείων Σποράδων κινούνταν σε διακριτικούς τόνους -η παρουσιάστρια δεν θέλει άλλωστε να μονοπωλεί τα φώτα με την προσωπική της ζωή, αλλά μόνο με τη δουλειά της. Τις περισσότερες ώρες της ημέρας τις περνούσαν σε απομονωμένες παραλίες και νωρίς το βράδυ κατευθύνονταν σε μια από τις λιγοστές ταβέρνες της Σκύρου.

Το ζευγάρι μάλιστα έμεινε ενθουσιασμένο με τις τοπικές λιχουδιές του νησιού, τις χειροποίητες μπουγάτσες και το επίσης χειροποίητο παγωτό.

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Ανδρέας Παππάς περπάτησαν στα γραφικά σοκάκια χωρίς να έχουν δημόσια τρυφερά τετ α τετ, ενώ τους άρεσαν πολύ οι αργοί ρυθμοί που επικρατούν εκεί.

Δείτε φωτογραφίες από την απόδρασή τους:

balatsinou pappas hello (3)balatsinou pappas hello (1)

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!