Τσιτσιπάς – Μπαντόσα: Διέγραψαν τις φωτογραφίες από τον κοινό λογαριασμό τους στο Instagram


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του αθλητισμού. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω του τένις και από την στιγμή που έγιναν ζευγάρι είναι αχώριστοι.

Μάλιστα οι δύο τενίστες έχουν δημιουργήσει και ένα κοινό προφίλ στο instagram με το όνομα «tsitsidosa», στο οποίο και είχαν ανεβάσει κοινές τους φωτογραφίες εκφράζοντας την αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλον. Όμως τις τελευταίες ώρες διέγραψαν όλες τις κοινές τους φωτογραφίες που είχαν κοινοποιήσει στο «tsitsidosa» προφίλ, προκαλώντας απορίες για την κίνησή τους.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πρόσφατα στο «SDNA» η Πάουλα Μπαντόσα είχε μιλήσει με τρυφερά λόγια για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

«Θα είμαι ειλικρινής. Είναι κάποιος που πάντα ακολουθούσα, γιατί μου άρεσε πολύ το στυλ παιχνιδιού του, αλλά μου άρεσε και η εξωτερική του εμφάνιση γιατί είναι πολύ γοητευτικός άνδρας. Επίσης, όταν άκουγα τις συνεντεύξεις του ένιωθα ότι είναι διαφορετικός. Ποτέ, όμως, δεν μιλούσαμε. Όταν τελικά αρχίσαμε να μιλάμε, ανακάλυψα αυτόν τον εκπληκτικό άνθρωπο, με την εκπληκτική ψυχή. Στην αρχή δεν το περίμενα αυτό, αλλά όταν τον γνώρισα καλύτερα πραγματικά εξεπλάγην και τώρα είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαστε μαζί» είχε πει μεταξύ άλλων η Ισπανίδα τενίστρια.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!