Μπορεί τα νέα για την απιστία του Tristan Thompson να βγήκαν στη δημοσιότητα λίγο πριν γίνει μπαμπάς. Ωστόσο η Khloe Kardashian τον συγχώρεσε και δίνει μία ευκαιρία στην οικογένειά τους.

Πλέον τα πράγματα φαίνεται πως πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Αυτό είναι εμφανές και στα social media, ειδικά μετά το τελευταίο βίντεο που ανέβασε η γνωστή  τηλεπερσόνα στο λογαριασμό της.

Όπως θα δείτε η 2 μηνών κόρη τους χορεύει στην αγκαλιά του πατέρα της, με τον ίδιο να την κουνά στους ρυθμούς γνωστού τραγουδιού. Την παράσταση κλέβει το φιλί που δίνει ο μπασκετμπολίστας στην πριγκίπισσά του.

Δείτε το βίντεο.

Δείτε το βίντεό του.

Aww ?♥️ • Follow @khloesnapchat_ • for more #keepingupwiththekardashians #kingkylie #stormiwebster #travisscott #celebrity #jenners #insta #snapchats #krisjenner #khloekardashian #snapchatstory #kimkardashian #kendalljenner #selfie #instagood #celebritystyle #keepingup #instagood #mirrorselfie #snapchatfilter #kardashians #kourtneykardashian #jordynwoods #kyliejenner #kendalljenner #funnyvideos #makeupartist #kyliecosmetics #makeup #instagood #love

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé Kardashian Snaps™ (@khloesnapchat_) στις