Τριαντάφυλλος για Χρήστο Δάντη: «Αν με αποκαλούσαν Μίκι Ρουρκ της Ελλάδος, θα πρόσεχα πάρα πολύ μην καταντήσω ο Μίκι Μάους»


Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ήταν σήμερα (20/5) ο Τριαντάφυλλος. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο τραγουδιστής απάντησε και στα όσα είπε ο Χρήστος Δάντης. 

Στην αρχή ο Τριαντάφυλλος εξήγησε: «Όταν είσαι πάνω από δέκα χρόνια ενεργός στο χώρο, δεν είσαι τυχαίος. Δεν μπορεί να με χτυπήσει καλλιτεχνικά, ο κόσμος έχει αποδείξει ποιος είναι ο Ντάφυ. Μαγαζιά, συναυλίες, δισκογραφία, με αυτά που έχω γράψει στη Νατάσα… Σε όλες τις εκπομπές τραγουδάω live και χωρίς επεξεργασία.

Όταν γύρισα από το Survivor, ο Χρήστος μου έλεγε: “Είσαι φωνάρα, σε αγαπάω”. Στήριξα την Ασημίνα πολλές φορές. Καλώς ή κακώς εγώ αγαπώ πολύ το Survivor, βγήκα νικητής από ‘κει και ίσως από τους πιο μεγάλους νικητές. Δεν έχουν σημασία τα λεφτά, αλλά η αγάπη του κόσμου».

«Στα λαϊκά απλά δεν τον βλέπω»

«Ποτέ δεν έχω θίξει σπίτια και καριέρες… Να βάλουμε τα stories μου να δούμε αν έχω θίξει την Ασημίνα. Δεν την έχω θίξει ποτέ, δεν έχω πει καμία κακία ούτε για την ίδια, ούτε για τον Χρήστο. Έκανα χιούμορ ότι είναι τουρίστρια, επειδή για καιρό δεν έπαιζε…

Εμένα, αν με αποκαλούσαν Μίκι Ρουρκ της Ελλάδος, θα πρόσεχα πάρα πολύ μην καταντήσω ο Μίκι Μάους της Ελλάδος. Τον προκαλώ να τραγουδήσουμε live. Στα ροκ και στα ξένα είναι πολύ καλός, στα λαϊκά απλά δεν τον βλέπω!», πρόσθεσε.

Ακόμα, ο τραγουδιστής ανέφερε ότι: «Το να θες να προστατέψεις τη γυναίκα σου, την προστατεύεις με άλλο τρόπο, όχι χτυπώντας την καριέρα του άλλου με τόσο άσχημο τρόπο και κακία. Με αυτό που είπε είναι σαν να λέει στον κόσμο ότι δεν ακούει καλά, στους επιχειρηματίες που έχω συνεργαστεί ότι δεν ακούνε καλά…».

«Αν τον δω από κοντά, θα του πω: “Είσαι μια παραίσθηση που φεύγεις και γυρνάς, μπαίνεις στο δωμάτιο, στις μύτες περπατάς και αρχίζεις να μιλάς… Σκάσε, απ’ την σκέψη μου βγες, δεν μιλούν οι σκιές, σκάσε, που χωρίσαμε φταις, τίποτα άλλο μην λες, σκάσε”», σημείωσε.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!