Τριαντάφυλλος: «Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από τις γεματούλες, τις χοντρές, τις ωραίες»


Με αφορμή την απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις», ο Τριαντάφυλλος σχολίασε λέγοντας πως «γιατί το έκανε αυτό; Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από τις γεματούλες, τις χοντρές, τις ωραίες. Η ομορφιά δεν είναι στα κιλά. Εμένα προσωπικά μου αρέσουν οι γεματούλες».

Παράλληλα, ο Τριαντάφυλλος σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ρωτήθηκε αν θα έχει φέτος κάποια τηλεοπτική παρουσία απάντησε: «Δεν ξέρω πότε θα με δείτε τηλεοπτικά, έχουμε συζητήσεις αυτή την εβδομάδα. Δεν ξέρω αν στην εκπομπή θα είναι η Ναταλί Κάκαβα, η Κατερίνα Στικούδη και η Μαρία Αντωνά. Εγώ θα μιλήσω αυτή την εβδομάδα κι αν τα βρούμε, τα βρήκαμε. Είναι οικογένεια εκεί τα παιδιά».

Για το νέο Survivor σχολίασε πως δεν υπάρχει περίπτωση να συμμετάσχει στο τηλεοπτικό ριάλιτι. «Δεν έχω δει το τρέιλερ του Survivor. Το αγαπάω, μου έχει προσφέρει πολλά και εύχομαι τα καλύτερα. Ο δικηγόρος μου είχε πει ότι το Survivor δεν κάνει νούμερα χωρίς εμένα, όχι εγώ. Το All Star όμως “μίλησε”, 9%! Δεν υπάρχει περίπτωση να με δείτε στο νέο Survivor. Το 2021 το σηκώσαμε με τον Σάκη και τη Μαριαλένα. Η ιστορία όταν γράφει, δεν ξαναγράφει. Δεν θα το κάνω, αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Αυτή τη στιγμή όμως λέω όχι. Μετά το περσινό στραπάτσο του All Star είναι λογικό στο επόμενο να πέσουν οι αμοιβές. Έδωσαν λεφτά σε άτομα που δεν ανταπεξήλθαν. Πληρώνοντας μαθαίνεις».

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!