Τραϊάνα Ανανία: Δεν ένιωσα κάποια εσωτερική αντίσταση, απλώς με ενημέρωσαν ότι θα έχει πολύ γυμνό


Η Τραϊάνα Ανανία παραχώρησε συνέντευξη στο Secret και μεταξύ άλλων η ηθοποιός και τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Το προξενιό της Ιουλίας», στην οποία και συμμετέχει.

Υποδύεσαι τη Ζανέτ στο «Προξενιό της Ιουλίας», μια γυναίκα που είναι ιερόδουλη. Ήταν πρόκληση για σένα αυτός ο ρόλος;

Είναι πρόκληση, γιατί είναι ιερόδουλη και έχει πολύ γυμνό. Από την άλλη, παρόλο που αυτή θεωρείται ότι είναι του δρόμου και ότι δεν έχει καλή τύχη, είναι η μόνη που βλέπουμε στη σειρά που έχει μια αυτονομία σε σχέση με τις άλλες γυναίκες, που δεν δουλεύουν και είναι σε ασφαλές περιβάλλον. Η Ζανέτ κάνει ό,τι θέλει και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν.

Όταν σου είπαν ότι θα υποδυθείς την ιερόδουλη, πώς αντέδρασες;

Δεν αντέδρασα, γιατί ήδη είχα κάνει το γύρισμα για το σίριαλ «Φόνοι στο καμπαναριό», όπου επίσης έκανα την ιερόδουλη. Δεν ένιωσα κάποια εσωτερική αντίσταση, απλώς με ενημέρωσαν ότι θα έχει πολύ γυμνό και έπρεπε να κάνω deal με μια καινούργια συνθήκη, που δεν είχα μέχρι τώρα αντιμετωπίσει ξανά.

Σε προβλημάτισαν οι γυμνές σκηνές;

Επειδή το πλαίσιο είναι πάρα πολύ καλλιτεχνικό και είχα δει ήδη μια γυμνή σκηνή της Ιουλίας, δεν ανησυχούσα για το αποτέλεσμα και καθησυχάστηκα. Βγαίνει ωραίο και ποιοτικό. Είμαι πολύ ευγνώμων που είμαι σε αυτή την παραγωγή. Πρώτη φορά συνεργάζομαι με τον Διονύση Παναγιωτάκη και είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Οι σκηνές του σεξ πώς ήταν;

Ήταν καλογυρισμένες και καλοφωτισμένες. Υπήρχε σεβασμός ως προς την έκθεσή μου. Οι συνάδελφοι ήταν πολύ προστατευτικοί και βοηθητικοί. Γενικώς μιλάμε για ένα καστ που είναι πολύ σωστά επιλεγμένο και χαίρομαι για τον καθένα ξεχωριστά γι’ αυτό που βλέπω ως αποτέλεσμα. Στην αρχή, το να κάνει σεξ μπορεί να φαίνεται κάπως για έναν ηθοποιό, αλλά, όταν συγκεντρωθείς και μπεις στον ρόλο, το βιώνεις όλο εσωτερικά και δεν σκέφτεσαι ότι σε βλέπουν οι υπόλοιποι.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!