«Τώρα έχω πολύ καλύτερο σώμα από ό,τι πριν αποκτήσω τα παιδιά μου»

Οι διατροφικές συνήθειες της Alessandra Ambrosio

Καλύτερο σώμα πιστεύει ότι έχει τώρα που έχει γεννήσει δύο παιδιά από πριν η Alessandra Ambrosio. Ο «άγγελος» της Victoria’s Secret σε συνέντευξή της στο «The Edit» δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «το σώμα σας δεν πρόκειται ποτέ να γίνει όπως ήταν πριν την εγκυμοσύνη, ό,τι κι αν σας πουν. Δεν γίνεται». Συμπλήρωσε όμως πως «νομίζω ότι τώρα έχω ένα πολύ καλύτερο σώμα από ό,τι πριν αποκτήσω τα παιδιά μου. Έχει να κάνει με το σχήμα του, φαίνεται πιο διαφορετικό και αισθάνομαι καλύτερα από πριν».

Στην Βραζιλία, λατρεύουν τις καμπύλες λέει και προσθέτει ότι «προέρχομαι από αυτήν την καρναβαλίστικη κουλτούρα, όπου οι γυναίκες παρελαύνουν φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι. Το σώμα της κάθε γυναίκας εκεί είναι θαυμάσιο, όχι επειδή είναι τέλειο, αλλά επειδή αγαπούν τη ζωή. Ποτέ δεν έχουν ένα σώμα που να μοιάζει με της Μπάρμπι, στη Βραζιλία το σχήμα του γυναικείου σώματος έχει τις σωστές καμπύλες, ανεξάρτητα από τις αναλογίες ή το μέγεθος τους».

sadhahadga2

Η Alessandra Ambrosio έπρεπε να ακολουθήσει μία ακραία δίαιτα για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης και να μπορέσει να περπατήσει στην πασαρέλα του διάσημου οίκου.«Μετά τη γέννηση του παιδιού μου είχα μόνο τρεις μήνες για να χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης, πριν πάρω μέρος στο σόου της Victoria’s Secret το 2008 και μπήκα σε μία δίαιτα 1.200 θερμίδων την ημέρα. Αυτό δεν θα μπορούσα να το ξανακάνω», δήλωσε.

sadhahadga3

Όταν δεν βρίσκεται σε περίοδο πριν το σόου η διατροφή της είναι αρκετά ισορροπημένη, χωρίς να στερείται καμία από τις διατροφικές ομάδες. «Τρώω τα πάντα με μέτρο και κάθε μέρα κάτι το διαφορετικό. Προσπαθώ να μην τρώω πολλά ζυμαρικά, αλλά όταν είμαι στην Βραζιλία όπου τα πάντα έχουν ζυμαρικά ή ψωμί, αλλά είναι τόσο νόστιμα, τρώω ό,τι θέλω, αλλά μόλις γυρίσω στο Λος Άντζελες τότε τρώω μόνο σαλάτες και κοτόπουλο ή ψάρι με λαχανικά», είπε.

sadhahadga4

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!