Το Υδροπλάνο είναι κοντά στις νέες συνθήκες που δημιουργούν… Ανθρώπους


Οι συγγραφείς του Υδροπλάνου στην μάχη της επικοινωνίας με όπλο τους ένα… γράμμα…

Μια πρωτότυπη και πολύ ανθρώπινη πρωτοβουλία πήραν οι συγγραφείς των εκδόσεων Υδροπλάνο!Κάθε μέρα από τότε που ξεκίνησε η δύσκολη αυτή κατάσταση που βιώνουμε όλοι , άρχισαν να επικοινωνούν από την σελίδα του εκδοτικού με μίνι βιντεάκια όπου έστελναν αισιόδοξα μηνύματα στους αναγνώστες τους.


Από χθες όμως ανακοίνωσαν κάτι μέσω της υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων τους Αναστασίας Κορινθίου που πραγματικά συγκινεί.Ολοι οι συγγραφείς (57 συνολικά) έγραψαν ιδιόχειρες επιστολές για να σταλούν σε ανθρώπους που ζουν μόνοι ξεκινώντας μια προσπάθεια επικοινωνίας με τον….παλιό καλό τρόπο!
Κάθε βιβλίο του Υδροπλάνου ταξιδεύει πλέον με δωρεάν μεταφορικά και χάρη στην νέα προτροπή της εκδοτικής ομάδας όσοι έχουν φίλους ή συγγενείς που ζουν μακριά μπορούν να τους στείλουν ένα βιβλίο μαζί με μηνύματα αισιοδοξίας και χαράς.


Ακόμη και αν κάποιος δεν επιθυμεί να αγοράσει ένα βιβλίο αυτή την περίοδο μπορεί απλά να ζητήσει να πάνε οι επιστολές σε κάποιον μοναχικό αναγνώστη για την “χαρά του κάποιος με σκέφτεται”.



Παράλληλα οι εκδόσεις ΥΔΡΟΠΛΆΝΟ αυτή την εβδομάδα ανεβάζουν εντελώς δωρεάν στο site τους σε e book το νέο βιβλίο της Σόφι Άντερσεν σαν δώρο σε όλους τους αναγνώστες.

Κινήσεις όμορφες γεμάτες ανθρωπιά από μια ακούραστη ομάδα που δουλεύει με τηλεργασία από το σπίτι και που όπως δηλώνουν οι ίδιοι οι συγγραφείς κρατούν καθημερινή επικοινωνία μεταξύ τους όλοι μαζί σαν μια ομάδα!

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ – ΥΡΟΠΛΑΝΟ – ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!