Το ξέσπασμα της οικιακής βοηθού του Ασλάνη: “Αδελφός και πατέρας ο Μιχάλης”

Η μητέρα του κοριτσιού που ενεπλάκη το όνομά της στην οικονομική καταστροφή του σχεδιαστή, ξεσπάει και τα λέει όλα!!


«Αγαπημένη μου Τζούλια να είσαι καλά, να βλέπεις το ηλιοβασίλεμα και για μένα. Θα είμαστε μαζί τον Σεπτέμβρη και θα είμαστε μαζί για πάντα». Με αυτές τις λιγοστές κουβέντες σε ένα sms πριν από λίγες ημέρες, ο Μιχάλης Ασλάνης αποχαιρέτησε τη βαφτιστήρα του, την 21χρονη Τζούλια, τη δική του «πριγκίπισσα», όπως χαρακτηριστικά την αποκαλούσε ο ίδιος. Το κορίτσι που ενεπλάκη το όνομά της στην οικονομική καταστροφή του σχεδιαστή.

Η μητέρα της μάλιστα, η κυρία Βέρα, σπεύδει να δώσει διευκρινίσεις μιλώντας στην εφημερίδα Espresso. «Η οικογένειά μας είναι καθαρή. Η Τζούλια ήταν το πιο αγαπημένο πρόσωπο στη ζωή του Μιχάλη. Το κορίτσι μου σπουδάζει στην Κρήτη διοίκηση επιχειρήσεων και τώρα το καλοκαίρι έβγαζε το χαρτζιλίκι της εργαζόμενη σε μαγαζί με τουριστικά στη Μύκονο. Πώς είναι δυνατόν να τον έκλεβε στην Αθήνα;» λέει η κυρία Βέρα.

Τα τελευταία είκοσι χρόνια η πνευματική κόρη του σχεδιαστή ζει μαζί με τους γονείς της στη βίλα του στην περιοχή Κανάλια της Μυκόνου, την οποία οι ίδιοι συντηρούν ως εργαζόμενοι εκεί. «Σε καμία περίπτωση το σπίτι δεν είναι δικό μας, είμαστε απλώς εργαζόμενοι» διευκρινίζει η ίδια, καθώς πολλά ακούστηκαν. Το περασμένο Σάββατο οι δύο γυναίκες έδωσαν το «παρών» στην κηδεία του σχεδιαστή. Συγκλονισμένες από τον αναπάντεχο χαμό του, στέκονταν δίπλα στη σορό του, μην μπορώντας να πιστέψουν πως τον έχασαν τόσο ξαφνικά.

«Όλη μέρα κλαίω. Δεν μπορώ να ζω χωρίς τον Μιχάλη. Είχα και αδελφό, αλλά ο Μιχάλης ήταν πάνω από αυτόν. Για μένα ήταν όλη μου η ζωή. Η Τζούλια είναι σε άθλια κατάσταση, δεν μπορεί να κοιμηθεί, να δει φωτογραφίες του. Αν συνεχίσω να είμαι σ’ αυτή την κατάσταση, δεν θα μπορέσω να ζήσω» λέει συγκλονισμένη.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!