Το τελευταίο tweet του Mr. Spock και οι πρώτες αντιδράσεις!

Ο Αμερικανός πρόεδρος, αλλά και πολλοί συνάδελφοί του είχαν κάποια λόγια να πουν για τον Λέοναρντ Νιμόι, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 83 ετών.


Στις 23 Φεβρουαρίου, έγραψε το τελευταίο του tweet ο Λέοναρντ Νιμόι, ο τηλεοπτικός Mr. Spock. Μόλις πέντε μέρες πριν το θάνατό του, ο 83χρονος Νιμόι, μίλούσε για όμορφες στιγμές.

«Η ζωή είναι σαν ένας κήπος. Οι τέλειες στιγμές μπορούν να υπάρξουν, αλλά δεν διατηρούνται, παρά μόνο στη μνήμη», ανέφερε ο ηθοποιός.

Πολλοί ήταν οι ηθοποιοί αλλά και οι διάσημοι που μίλησαν για τον Mr Spock του θρυλικού Star Treck. Μεταξύ τους ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, αλλά και ο πρώην συμπρωταγωνιστής του Νιμόι, Γουίλιαμ Σάτνερ, ο οποίος υποδυόταν τον Κάπτεν Κέρκ.

«Πολύ πριν οι ‘σπασίκλες’ γίνουν κουλ, υπήρξε ο Λέοναρντ Νιμόι», ανέφερε ο Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος έβγαλε και μία ανακοίνωση μιλώντας για το θάνατο του ηθοποιού, τονίζοντας ότι ήταν από τους αγαπημένους του.

«Τον αγαπούσα σαν αδερφό μου. Θα λείψει σε όλους μας το χιούμορ του, το ταλέντο του και η ικανότητά του να αγαπά», ανέφερε ο Σάτνερ.

Ο Πάτρικ Στιούαρτ είχε επίσης κάτι να πει για το θάνατο του Νιμόι. «Λυπήθηκα που άκουσα για το θάνατο του Νιμόι. Ήμουν τυχερός που πέρασα πολλές ευτυχισμένες και γεμάτες έμπνευση ώρες μαζί του. Θα μείνει αξέχαστος», είπε ο ηθοποιός

«Ήταν κάτι παραπάνω από τον Mr. Spock. Ο Mr Spock όμως ήταν ένα δώρο για όλους μας», είπε ο Τομ Χανκς

πηγή:thetoc.gr


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!