Το ταξίδι ξεκινάει και τελειώνει στο Άσπρο Γαλάζιο στην Πάρο

Εμείς το προτείνουμε ανεπιφύλακτα … Όλα τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σας και μοναδικά στα μάτια σας!!


Το ταξίδι ξεκινάει και τελειώνει στο Άσπρο Γαλάζιο στην Πάρο… Η επιλογή είναι δική σας!! 

IMG_6890 IMG_6893

Ένα Σαββατοκύριακο απόλαυσης ξεκούρασης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ένα δικό μου ΣΚ και όπως καταλαβαίνεται με το μικρόβιο και την εξάρτηση του ρεπορτάζ δεν θα μπορούσα να μην γράψω για αυτό τον μικρό παράδεισο που ξεχωρίζει στον Αμπελά της Πάρου το Άσπρο Γαλάζιο Δαμιανός.

Και ξεκινάω …. Θάλασσα καταπληκτική με υπέροχες ξαπλώστρες και φοβερή εξυπηρέτηση.  

IMG_6922

20 10

Ένα εστιατόριο που έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει πολλούς πελάτες στο χώρο του εστιατορίου και πολύ περισσότερους στους χώρους της παραλίας και του bar.  Υπέροχη εξυπηρέτηση και ακόμα καλύτερο service.

IMG_6897

Oι λιτές κάτασπρες γραμμές του εστιατορίου μας συνδυάζονται σε απόλυτη αρμονία με το απέραντο Γαλάζιο του Αιγαίου, ένα σκηνικό απαράμιλλου κάλους που συνδυάζει κορυφαία ελληνική δημιουργική κουζίνα, με επιρροές από την Μεσόγειο και ιδιαίτερη έμφαση στα θαλασσινά, καθώς και μια πλούσια κάβα με τις καλύτερες ετικέτες κρασιών. (αυτό με αποδείξεις γιατί ήπια και πολύ κρασί)

IMG_6904

Ο σεφ του εστιατορίου δημιουργικός και πρωτοπόρος, είναι σίγουρο πως θα σας κατακτήσει με τις κορυφαίες δημιουργίες του, και τους υπέροχους μεζέδες με γεύσεις μοναδικές.

IMG_6931

Στο ΑΣΠΡΟ Γαλάζιο μπορείς να απολαύσεις εξαιρετικά κοκτέιλ, τις μεσημεριανές και βραδινές ώρες, με υπέροχη μουσική που σε ξεκουράζει και σε χαλαρώνει αφού τα μάτια σου και τα αυτιά σου είναι σε πλήρη αρμονία με το χρώμα της θάλασσας!!

30

Οι γευστικές σου προτιμήσεις θα ικανοποιηθούν με τη μαγευτική θέα και τη μελωδική συντροφιά συνοδευόμενες από ιδιαίτερες γλυκές γεύσεις.

40 50

Το βράδυ το μαγαζί μεταφορτώνεται σε ένα ρομαντικό εστιατόριο με ζωντανή απαλή μουσική.

Εμείς το προτείνουμε ανεπιφύλακτα … Όλα τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σας και μοναδικά στα μάτια σας!!

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!