Το μεγαλύτερο αγοράκι της φωτογραφίας είναι γνωστός Έλληνας ηθοποιός – Μπορείτε να τον αναγνωρίσετε;


Το χαριτωμένο μεγαλύτερο αγοράκι που απεικονίζεται στην φωτογραφία, είναι γνωστός Έλληνας ηθοποιός. Μάλιστα αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί σε σειρά

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Καταφέρατε να τον αναγνωρίσετε;

Στην φωτογραφία βλέπουμε τον Νίκο Πολυδερόπουλο στην παιδική του ηλικία!

Ποιος είναι ο Νίκος Πολυδερόπουλος

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος έχει γεννηθεί στις 7 Μαΐου του 1987 στο Κάτω Μαζαράκι Αχαΐας. Είναι ο μεγαλύτερος από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειάς του. Σε συνέντευξη που είχε δώσει με τα αδέλφια του στο Down Town Κύπρου το 2017, ο ηθοποιός είχε πει για τα παιδικά τους χρόνια: «Γεννηθήκαμε σε ένα χωριό της Πάτρας, το Μαζαράκι, όπου και περάσαμε τα παιδικά μας χρόνια ελεύθερα, με μπάλα, κρυφτό, χωρίς κινητά, μόνο με ένα Sega – που κι αυτό το βρίσκαμε ανούσιο γιατί προτιμούσαμε να βγούμε έξω, να παίξουμε και να τρέξουμε. Όταν ήμουν τριών, γεννήθηκε ο Πάρης. Περίμενα έναν αδελφό -τον οποίο η μητέρα μου λέει ότι ζήλευα τότε- και μου ήρθαν τρεις τελικά!».

Ακόμα, σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ! είχε περιγράψει: «Είμαι δυσλεκτικός και στο σχολείο δεν μπορούσα -και δεν μπορούσαν και οι άλλοι- να κατανοήσω τι είναι αυτό που έχω. Πέρασα δύσκολα χρόνια, με πολλή τιμωρία από τους καθηγητές. Ποτέ δεν έμαθα ορθογραφία. Μέχρι σήμερα κάνω λάθη. Η κατάσταση στο σχολείο με έκανε να πάρω την απόφαση να φύγω για την Πάτρα.

Οι γονείς μου τότε δεν καταλάβαιναν ότι εγώ δεν ήθελα να πάω σχολείο γιατί οι καθηγητές με χτυπούσαν, θυμάμαι ότι οι δικοί μου μου έλεγαν: “Πρέπει να διαβάσεις. Όλοι διαβάζουν και εσύ όχι”. Για να καταλάβεις, η μάνα μου με έστελνε Αγγλικά και εγώ την κοπανούσα και πήγαινα να μαζέψω λουλούδια για να τα δώσω στους καθηγητές και να περάσω τα μαθήματα στο Γυμνάσιο. Ένιωθα λοιπόν γενικά μια πίεση με αποτέλεσμα να έχω τάσεις φυγής».

Ο θάνατος του αδελφού του

Ανήμερα των Χριστουγέννων του 2023, ο μικρότερος αδελφός του, ο Παντελής, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 28 ετών, έπειτα από ανακοπή καρδιάς που υπέστη.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, μιλώντας για τον θάνατο του αδελφού του, ο Νίκος Πολυδερόπουλος είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι: «Εμένα, στην ηλικία αυτή που είμαι, που έχασα τον αδελφό μου, η ζωή με δίδαξε ότι δεν είναι εύκολη. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να αλλάξουν τα πάντα. Μπορεί να μιλήσεις με τον αδελφό σου, να του πεις καλημέρα και να μην του πεις καληνύχτα, ή με έναν οποιονδήποτε δικό σου άνθρωπο».

«Η ζωή μου χωρίζεται στο πριν και το μετά του θανάτου του αδελφού μου. Ανέκαθεν βάζω τον εαυτό μου μπροστά για να μπορώ να είμαι δυνατός και να κρατάω τους υπόλοιπους. Κανένας δεν μπορεί να σε βοηθήσει αν δεν βοηθήσεις εσύ τον εαυτό σου.

Επειδή είμαι ο μεγαλύτερος από τα αδέλφια, θεωρώ ότι εγώ πρέπει να βοηθήσω στο να προχωρήσουμε τη ζωή μας με αυτή την απώλεια. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα ξεχάσουμε ποτέ τον αδελφό μας. Ο πόνος θα απαλύνει και σιγά σιγά θα γίνει μια γλυκιά ανάμνηση και ένα αναπάντητο γιατί», είχε σημειώσει.

Πορεία στην υποκριτική

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος ήρθε σε επαφή με την υποκριτική για πρώτη φορά το 2009, όταν συμμετείχε ως βοηθητικός ηθοποιός στη σειρά του ANT1 «Λόλα». Στη συνέχεια, αποφάσισε να σπουδάσει υποκριτική και να εργαστεί επαγγελματικά ως ηθοποιός.

Κατά την διάρκεια της καριέρας του, έχει συμμετάσχει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις.

Μεταξύ άλλων, έχει παίξει στις σειρές: «Μπρούσκο», «Το Τατουάζ» και «Μαύρο Ρόδο». Φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του OPEN «Σαν ψέμα».

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο, είναι οι παραστάσεις: «Toc Toc», «Βρε καλώς τους», «Ζείτε Παίδες Ελλήνων» και «Ποντικοπαγίδα».

Η παιδική φωτογραφία

Την φωτογραφία από την παιδική του ηλικία την είχε ανεβάσει ο ίδιος ο Νίκος Πολυδερόπουλος στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram, στις 25 Μαρτίου του 2020. Στη λεζάντα της ανάρτησης είχε γράψει: «Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα, ούτε πως δεν έχομε άρματα, ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις, ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε: “πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα”. Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!