Το κοριτσάκι της φωτογραφίας πρωταγωνιστεί στην σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας» – Μπορείτε να την αναγνωρίσετε;


Το γλυκό κοριτσάκι με τα πανέμορφα ματιά που βλέπουμε στην φωτογραφία, είναι γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA «Το προξενιό της Ιουλίας».

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Καταφέρατε να την αναγνωρίσετε;

Στην φωτογραφία απεικονίζεται η Ευγενία Ξυγκόρου στην παιδική της ηλικία!

Ποια είναι η Ευγενία Ξυγκόρου

Η Ευγενία Ξυγκόρου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω. Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς και στην Δραματική Σχολή «Ακαδημία Τεχνών 100».

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη είχε πει για την απόφασή της να γίνει ηθοποιός: «Δεν μου ήρθε ξαφνικά να ασχοληθώ με την υποκριτική. Ήταν σαν να το ήξερα πάντα. Από το Γυμνάσιο ήδη. Δεν ήμουν ιδιαίτερα εξωστρεφής στο σχολείο.

Ήθελα να περάσω με πανελλήνιες θεατρικές σπουδές και μετά να πάω σε δραματική. Είμαι πολύ τυχερή γιατί πήγα τυχαία σε μια οντισιόν και ενώ δεν περίμενα να με πάρουν αλλά με πήραν».

Πορεία στην υποκριτική

Έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στην σειρά του ANT1 «Επιστροφή» το 2018. Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγα χρόνια αργότερα πρωταγωνίστησε και στην σειρά της ΕΡΤ «Αγάπη Παράνομη».

Φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά του ALPHA «Το προξενιό της Ιουλίας». Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Gala, μιλώντας για τον ρόλο της στην σειρά είχε αναφέρει: «Η Ιουλία είναι πολύ παθιασμένη, κάτι που με έχει εκπλήξει ευχάριστα. Υπάρχει ένα κομμάτι αθωότητας που δεν έχουμε εμείς σήμερα. Είναι ερωτευμένη με ένα αγόρι, που το υποδύεται ο Δημήτρης Σέρφας. Είναι ένας μεγάλος έρωτας που θυμίζει Ρωμαίο και Ιουλιέτα, Φουρτουνάκηδες και Βροντάκηδες.

Το προξενιό της Ιουλίας

Πριν έρθει το προξενιό έχει μαθευτεί στις οικογένειες ότι τα δύο παιδιά αγαπιούνται και προσπαθούν να τα εμποδίσουν. Εγώ δεν θα μπορούσα να έχω τέτοια εμπιστοσύνη στον αγαπημένο μου, όπως η Ιουλία. Και θεωρώ ότι είναι τόσο τολμηρή, ακριβώς επειδή είναι τόσο αθώα. Πόσο εύκολο είναι να πεις ότι αγαπάω κάποιον και τον εμπιστεύομαι άνευ όρων;».

Η ηθοποιός έχει λάβει μέρος και σε θεατρικές παραστάσεις. Μεταξύ άλλων το κοινό την έχει απολαύσει στις παραστάσεις: «Μη σου τύχει», «Ψηλά απ’ τη γέφυρα» και «Σαν Θεός».

Η προσωπική της ζωή

Η Ευγενία Ξυγκόρου έχει αποφασίσει να μην δημοσιοποιήσει την προσωπική της ζωή και έτσι δεν είναι γνωστό το αν έχει κάποιο σύντροφο. Πάντως, σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! είχε αποκαλύψει: «Δεν είχα ποτέ σχέση με κάποιον αρκετά μεγαλύτερό μου, αλλά μου έχει τύχει να με φλερτάρουν πολλές φορές άντρες μεγαλύτερης ηλικίας.

Έχω κάνει σχέσεις πιο νεανικές, με αγόρια που ήταν πιο κοντά στην ηλικία μου. Σε έναν άνδρα με γοητεύει το βλέμμα του. Έχω θέμα με τα μάτια. Θέλω να έχει αυτά τα καστανά, τα αντρικά μάτια τα ζεστά».

Ακόμα, στην ίδια συνέντευξη σε ερώτηση για το αν φοβάται μήπως την παρασύρει η δουλειά και αφήσει σε δεύτερη μοίρα την προσωπική της ζωή, είχε απαντήσει: «Το φοβάμαι. Αλλά λέω, αν είναι να βγω, θα βγω. Αν περνάς καλά, η κούραση είναι λιγότερη. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ αυτή την περίοδο. Ξυπνάω στις 6.00 το πρωί για το γύρισμα, μετά πάω κατευθείαν στο θέατρο και γυρίζω σπίτι μετά τα μεσάνυχτα».



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!