Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι Ελληνίδα influencer – Μπορείτε να την αναγνωρίσετε;


Το γλυκό κοριτσάκι της φωτογραφίας που ποζάρει χαμογελαστό είναι γνωστή Ελληνίδα influencer, τραγουδίστρια, ηθοποιός, youtuber και παρουσιάστρια, που τα τελευταία χρόνια συμμετέχει σε ψυχαγωγική εκπομπή.

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Καταφέρατε να την αναγνωρίσετε;

Στην φωτογραφία βλέπουμε την Εβελίνα Νικόλιζα στην παιδική της ηλικία!

Ποια είναι η Εβελίνα Νικόλιζα

Η Εβελίνα Νικόλιζα γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου του 1988 στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε. Είναι κόρη της τραγουδίστριας Μπέσσυς Αργυράκη και του γιατρού Λευτέρη Νικόλιζα. Έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό τον Άγγελο, ο οποίος εργάζεται ως σεφ.

Η υποκριτική και το τραγούδι

Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το τραγούδι και την υποκριτική, καθώς στα 8 της χρόνια έγινε μέλος της χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου και όταν ήταν 11 ετών δάνεισε την φωνή της στην ταινία της Disney «Η Μικρή Γοργόνα ΙΙ: Επιστροφή στη Θάλασσα».

Έχει αποφοιτήσει από την Δραματική Σχολή Αθηνών του Γιώργου Θεοδοσιάδη. Κατά την διάρκεια της καριέρας της έχει συμμετάσχει στις παραστάσεις: «Το πρώτο μας πάρτυ» και «Η μελωδία της ευτυχίας». Επίσης στις 5 Φεβρουαρίου του 2022 κυκλοφόρησε το τραγούδι της «Σου λέω αλήθεια».

Το Youtube και η παρουσίαση

Η Εβελίνα Νικόλιζα είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη στον χώρο του διαδικτύου. Από το 2017 διατηρεί κανάλι στο Youtube. Το πρώτο της βίντεο το ανέβασε στις 25 Μαΐου του 2017 με τίτλο «Μπαμπά θα γίνω Vlogger». Στο Instagram την ακολουθούν πάνω από 168 χιλιάδες χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Η πορεία της στον χώρο της παρουσίασης άρχισε το 2018, συμμετέχοντας στην καλοκαιρινή ψυχαγωγική εκπομπή του Ant1 «Καλοκαίρι μαζί στις 10», την οποία παρουσίαζαν η Νικολέττα Ράλλη και ο Νίκος Αναδιώτης.

Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δεν γίνεται», με παρουσιάστρια την Ναταλία Γερμανού. Ακόμα, έχει παρουσιάσει μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη το prank show «Τι Φάση;».

Καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή της Zoe Pre στο YouTube είχε μιλήσει για το «Καλύτερα δεν γίνεται», αναφέροντας ότι: «Νομίζω ότι η επιτυχία του «Καλύτερα δεν γίνεται» αρχικά οφείλεται στη Ναταλία Γερμανού που κάνει χρόνια τηλεόραση και για εμένα είναι από τις καλύτερες Ελληνίδες παρουσιάστριες.

Ξέρει πώς να διαχειριστεί δύσκολα θέματα, έχει μόρφωση και κοινωνική μόρφωση. Μαζί με τον αρχισυντάκτη έχουν φτιάξει μια εκπομπή που και εγώ αν ήμουν σπίτι αυτή θα ήθελα να βλέπω. Δεν κιτρινίζει, που αυτό δυστυχώς φέρνει τηλεθέαση και δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό. Είναι πολύ ανθρώπινη εκπομπή και δεν προσβάλει κανέναν».

Στη συνέχεια είχε εξηγήσει ότι: «Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πει ξεκάθαρα ότι δουλεύω λόγω του ότι η μητέρα μου είναι η Μπέσσυ Αργυράκη. Πέρασα πολύ καιρό να προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας και ότι έχω δουλέψει πάρα πολύ για να καταφέρω ότι έχω καταφέρει. Οι άνθρωποι που είναι αποφασισμένοι να σκεφτούν έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν.

Έχω μπει μέχρι και εγώ στη διαδικασία να σκεφτώ αν θα ήταν ίδιο το αποτέλεσμα αν δεν ήταν μητέρα μου η Μπέσσυ Αργυράκη. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα μάθουμε ποτέ, ξέρω όμως σίγουρα ότι δεν την έχω βάλει ποτέ να πάρει τηλέφωνο για να με πάρουν κάπου».

«Έχει συμβεί αρκετές φορές να με απορρίψουν σε δουλειά. Με την ψυχοθεραπεία έχω δει σοβαρή αλλαγή, πλέον πηγαίνω με φόρα στην απόρριψη και μπορώ να την αντιμετωπίσω. Έχει συμβεί να με απορρίψουν και λόγω κιλών και δεν τους κατηγορώ γιατί είχαν σκεφτεί τον ρόλο κάπως συγκεκριμένα.

Από την άλλη θα σου πω ότι το γεγονός ότι είμαι plus size με βοήθησε να μπω στον χώρο. Βρέθηκε σε μια εποχή που ο κόσμος ήταν εμμονικός με το divercity, εγώ ήμουν και είμαι σε αυτή την κατηγορία οπότε σε εκείνη την φάση ένιωσα ότι ήταν cool και για τις διαφημιστικές αλλά και για την τηλεόραση», είχε σημειώσει.

Η προσωπική της ζωή

Τα τελευταία χρόνια η Εβελίνα Νικόλιζα έχει αποφασίσει να μην μιλάει δημοσίως για την προσωπική της ζωή. Στο παρελθόν η παρουσιάστρια διατηρούσε για εννέα χρόνια σχέση με τον μουσικό Κλεάνθη Κωνσταντινίδη. Η ίδια ανακοίνωσε τον Μάιο του 2022 τον χωρισμό τους, μέσα από ένα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube.

«Δεν ξέρω πόσο εύκολα θα ξαναμοιραζόμουν κάτι για την προσωπική μου ζωή δημόσια. Τον χωρισμό μου από τον Κλεάνθη τον πέρασα πολύ δύσκολα με τα social media, ήταν φρίκη. Σκεφτόμουν πώς θα το πω στους γονείς μου και όλα αυτά και τέλος λέω “πώς θα το πω στα social media ότι τελείωσε;”.

Δεν έχω μετανιώσει που μοιράστηκα τη σχέση μου και δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να γίνει και αλλιώς. Το μεγαλύτερο ρίσκο που έχω πάρει ήταν το να χωρίσω. Παίζει πολύ στο μυαλό των ανθρώπων το να συμβιβαζόμαστε ακόμα και όταν υπάρχει αγάπη. Εγώ περνούσα πολύ ωραία στη σχέση μου, αλλά είχε τελειώσει.

Υπήρχε ο δρόμος του να μείνω σε μια σχέση για πάντα και να ξέρω ότι σύμφωνα με τα πρότυπα της κοινωνίας είμαι σωστή. Έξω είναι ζούγκλα, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Είναι μεγάλο ρίσκο το να λες δεν θα συμβιβαστώ σε κάτι που δεν είναι 100% αυτό που θέλω. Με έπιασε ένα άγχος ότι δεν ζω, ότι δεν έχω ταξιδέψει, ότι δεν είχα εμπειρίες», είχε πει στην εκπομπή της Zoe Pre στο Youtube.

Η παιδική της φωτογραφία

Την φωτογραφία από την παιδική της ηλικία την είχε ανεβάσει η ίδια η Εβελίνα Νικόλιζα στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram στις 15 Φεβρουαρίου του 2022.



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!