Το Εν Μοσχάτω σύσσωμο με Μπιθικώτση – Αντωνιάδη στο closing party του Διονύση Ζάχου


Όλο το Εν Μοσχάτω με την ιδιότητρια του Αναστασία Κατηφόρη έλαμψε στην τελευταία παράσταση του Διονύση Ζάχου στο Κολωνάκι.
Μαζί στο μαγαζί και η Ζωζώ Σαπουντζάκη με τον αγαπημένο της Πύρρο Αναγνωστόπουλο απόλαυσαν τον Διονύση Ζάχο στην τελευταία του παράσταση.


Απόλαυσαν τον Διονύση Ζάχο στην τελευταία του παράσταση στο Mayor στο Κολωνάκι και ο φωτογραφικός φακός τους έπιασε χαμογελαστούς, με ευχάριστη διάθεση, να χορεύουν και να τραγουδούν.


Όλη η ομάδα και φυσικά οι καλλιτέχνες του μαγαζιού που φέτος έχουν σαρώσει στα sold out κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Σταυρούλα Εσαμπαλίδη και τις Κυριακές τα μεσημέρια ο Χρήστος Αντωνιάδης και η Γιάννα Φαφαλιού δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας και γεμίζουν το μαγαζί. Η Αναστασία Κατηφόρη τους φύλαγε για έκπληξη το closing party του αγαπημένου της φίλου Διονύση Ζάχου και όπως καταλάβαμε από τις φωτογραφίες που θα δείτε έγινε του Ζάχου ….



Με το μπριο και το κέφι της η αγαπημένη σε όλους μας Ζωζώ, τραγούδησε και χόρεψε ζεϊμπέκικο έτσι όπως μόνο εκείνη ξέρει, με τους θαμώνες του μαγαζιού να την αποθεώνουν.



https://www.facebook.com/100000041524137/videos/2462185010602792/

Από τις 12 Δεκεμβρίου, ο ταλαντούχους ηθοποιός, μίμος και περφόρμερ Διονύσης Ζάχος πρόσφερε άφθονες στιγμές γέλιου στον εκπληκτικό χώρο του Mayor, στο Κολωνάκι με την σατιρική του παράσταση με τίτλο “SATIROS“, και στο φινάλε του όπως όλοι είδαμε έγινε ένας χαμός. Ο Διονύσης ήδη δέχτηκε πρόταση και για τον επόμενο Χειμώνα να είναι στο Κολωνάκι !!




ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!