Το αντίο στην Ελένη Μενεγάκη – Η ώρα του αποχωρισμού έφτασε!

Μέρα αποχαιρετισμών και συγκινήσεων ήταν η σημερινή στην εκπομπή «Ελένη», με αγκαλιές, φιλιά και δάκρυα που με το ζόρι κρατιούνταν.


Ο λόγος;

Σήμερα ήταν η τελευταία μέρα στο πλατό της Ελιάνας Χρυσικοπούλου, η οποία από αύριο μπαίνει σε τροχιά… τοκετού και ετοιμάζεται να κρατήσει στην αγκαλιά της, το πρώτο της μωρό.

Εννοείται, ότι αυτό το γεγονός το προλόγισε, αρκετά συγκινημένη και η παρουσιάστρια, η οποία από την έναρξη της εκπομπής προσπαθούσε να δώσει έναν χαρούμενο, πιο ανάλαφρο τόνο στην ατμόσφαιρα, προκειμένου να μη φορτιστεί περισσότερο η έγκυος συνεργάτις της.

«Πριν προχωρήσουμε στα θέματα μας, θέλω να σας πω ότι σήμερα θα αποχαιρετίσουμε το Ελιανάκι μας. Μπορεί να μη γεννάει με τίποτα, να έχει κλείσει τον 9ο στο παρά τσακ. 28 τελειώνει ο 9ος, μπαίνεις στον 10ο, τι θα γίνει μ’ εσένα; Εμείς θα την αποχαιρετίσουμε, διότι πια, δηλαδή…», είπε η Μενεγάκη για να συμπληρώσει την κουβέντα της η Κατερινα Ζαρίφη: «Διότι, αφήστε την να πάει να γεννήσει!».

Όσο για την ίδια τη δημοσιογράφο που σήμερα εγκαταλείπει – και για λίγο διάστημα – τις υποχρεώσεις της στην εκπομπή;

«Εγώ χάρηκα που ξεκινήσατε με θέμα για τα νύχια, γιατί ήμουν συγκινημένη από το πρωί και λέω, “πάει, θα με πάρουν τα ζουμιά στο πάνελ”. Ελένη, για έναν λόγο φεύγω: γιατί όλες οι μανάδες μου λένε, “μην είσαι χαζή, βρε, κοιμήσου τώρα που προλαβαίνεις!”. Μόνο γι’ αυτό. Μπας και προλάβω να κοιμηθώ, έτσι, δυο τρεις μερούλες. Εγώ να ξέρετε, θα σας βλέπω κάθε μέρα και θα συγκινούμαι!», είπε φανερά συγκινημένη, ενώ δεν έλειψαν τα τρυφερά πλάνα και οι αγκαλιές με την Ελένη.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!