Της Γκολεμά το κάγκελο στο πλατό του «Μελέτησε το»


Χαμός στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη και του «Μελέτησε το». Η παρουσιάστρια που επέστρεψε μετά από αρκετές μέρες, λόγω των εκλογικών γεγονότων, σήμερα, σχολίασε μία συνέντευξη της Ντέπυς Γκολεμά.

Η γνωστή παρουσιάστρια συγκεκριμένα, είπε: «Στη στήλη της διαβάζω που θα πάει ο καθένας κάτι που δεν ισχύει… Για να μιλήσω και εγώ για μένα… Συγνώμη που αδειάζω κάποιους συναδέρφους… που χάρηκαν να πουν που πάω και να αναπαράγουν ειδήσεις! Μα τον θεό σας ορκίζομαι στην υγειά μου, που είναι το πιο σημαντικό, που έχω, δεν έχω περάσει ούτε απ’ έξω από το ΣΚΑΙ…».  Ενώ, ήταν πολλές οι διαφωνίες με το πάνελ της. Αφορμή για όλα αυτά; Στάθηκε ένα σχόλιο της Ντέπυς Γκολεμά στη συνέντευξη της, όταν ρωτήθηκε για την Σάσα Σταμάτη και η ίδια απάντησε λέγοντας πως δεν την γνωρίζει.

Επίσης, η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε: «Είπε ότι το παίζω άρρωστη, αλλά δεν ασχολήθηκα… Οφείλεις να διασταυρώνεις! Εγώ δεν ζήτησα να πει συγγνώμη… Το θέμα αναπτύχθηκε ανάμεσα στη μητέρα μου και εκείνη».

Τέλος, διέψευσε όλες τις φήμες που την θέλουν να βρίσκεται σε συζητήσεις με το ΣΚΑΪ. Αλλά είπε και πως δεν έχει μιλήσει με κάνεναν από το ΣΚΑΪ, πέρα του Σταμάτη Μαλέλη που τον είχε πάρει τον Δεκέμβριο του 2013 για να του πει «Χρόνια Πολλά».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!