«Τη μια μέρα βρίσκεσαι στην κορυφή του κόσμου και την άλλη μέρα είσαι στον πάτο του βαρελιού και σε πατάνε σαν σταφύλι»

Απίστευτες δηλώσεις της γνωστής ηθοποιού!


H Κιμ Μπάσιντζερ λίγες λίγες ημέρες μετά τα 60α γενέθλια της «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε στο περιοδικό «People» χωρίς να κρύψει τίποτα. «Δεν ήθελα να ζω με χάπια», εξομολογείται η ηθοποιός, συγκλονίζοντας τους θαυμαστές της. «Τη μια μέρα βρίσκεσαι στην κορυφή του κόσμου και την άλλη μέρα είσαι στον πάτο του βαρελιού και σε πατάνε σαν σταφύλι. Εγώ υπήρξα και στα δύο άκρα» δηλώνει χαρακτηριστικά και συνεχίζει: «Πλέον ξυπνάω το πρωί και χαίρομαι τη ζωή».

«Νιώθω τόσο ευλογημένη επειδή έχω τόσο μεγάλη διάρκεια στον χώρο. Μπορεί να μην είμαι το πρώτο όνομα στο κόκκινο χαλί, αλλά μου αρέσει η δουλειά» πρόσθεσε η ηθοποιός, η οποία μόνο την τελευταία χρονιά γύρισε τρεις ταινίες.

Η ηθοποιός στη συνέντευξή της αναφέρθηκε και στην κόρη της, λέγοντας: «Η Αϊρλαντ μεγάλωσε κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως προσπάθησα να της παρέχω σταθερότητα και έναν πιο ήσυχο κόσμο» , ενώ μίλησε και για την απόφαση της να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. «Νομίζω ότι θέλησε να σταθεί στα πόδια της και να δει τι μπορεί να πετύχει. Μέχρι στιγμής, τα πάει εξαιρετικά» καταλήγει.

kimstalone

Πριν λίγες μέρες η Κιμ Μπάσιντζερ συγκέντρωσε όλα τα φώτα πάνω της, όταν εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Grudge Match», με τον Σιλβέστερ Σταλόνε και τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, με ανδρικό λουκ. Μπορεί πλέον να είναι 60 χρονών, ωστόσο τόσο το σώμα της όσο και το πρόσωπό της παραμένουν σχεδόν τέλεια για την ηλικία της.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!