Τι εξομολογήθηκε η Τζένη Μπαλατσινού στο Νίκο Μουτσινά;

Ο Πέτρος δεν την ήθελε στην εκπομπή… Τι άλλο μοιράστηκε;


Ο Νίκος Μουτσινάς τη ρώτησε για όλα, η παρουσιάστρια του «Πρωινού Mou» (σ.σ.: η οποία μπήκε στο στούντιο με δύο κουβέρτες στα χέρια, λόγω του δυνατού κλιματισμού) απάντησε σε όλα και – μάλλον – για την ώρα, αναδεικνύεται στην πιο ειλικρινή περσόνα της ελληνικής τηλεόρασης. Τι είπε, λοιπόν, για…

Τα πρωινά προγράμματα;

«Όχι, δεν έβλεπα πρωινά. Δεν ήμουν ποτέ τηλεθεάτρια του πρωινού. Ήμουν στο γραφείο εκείνες τις ώρες. Αν τύχαινε να πέσω σε κάποιο πρόγραμμα, παρακολουθούσα λίγο».

Για το πώς την επέλεξαν:

«Ήμουν η τελευταία που πήγε, σου λέει δεν προλαβαίνουμε, να πάρουμε αυτήν να τελειώνουμε» (γελώντας).

Για το αν την είχε προτείνει ο σύζυγος της:

«Όχι. Ο Πέτρος δεν με ήθελε στην εκπομπή».

Για τη σχέση της με τον Πέτρο Κωστόπουλο:

«Ο Πέτρος είναι το 4ο παιδί μου με μία τάση προς την εφηβεία, μόνιμη»

…αλλά και για το ποιος πραγματικά είναι ο Κωστόπουλος:

«Για να τελειώνουμε, με τα όσα λέγονται! Ο Πέτρος είναι πολύ καλός άνθρωπος και έντιμος και τύραννος δεν είναι. Τον εαυτό του τυραννάει. Είναι τελειομανής. Δεν μπορεί να ευχαριστηθεί την επιτυχία. Αυτό που του συνέβη μετά από τέτοια διαδρομή, δεν είναι κάτι που ξεπερνάς σε μια μέρα. Για τους άντρες που τρέφονται από τη ζούγκλα της δουλειάς τους, δεν είναι το ίδιο».

Για το πώς βίωσαν ως ζευγάρι την οικονομική συντριβή:

«Είναι μια ευκαιρία να απαντήσω. Το βιώσαμε εντελώς διαφορετικά. Ο Πέτρος το βίωσε με μία αρρώστρια. Εγώ το βίωσα σαν να περνούσα κάστιγκ για θρίλερ. Το σημαντικό ήταν τα παιδιά μου και η ηρεμία στο κεφάλι. Πρέπει να έχεις μια εσωτερική φωνή να στο λέει αυτό».

Για το αν την ενδιαφέρουν τα ποσοστά τηλεθέασης:

«Με απασχολεί το πώς πηγαίνει η εκπομπή, γιατί είμαι υπεύθυνος άνθρωπος. Ποια πρωτιά; Ακόμη τα βατραχοπέδιλα δεν έχουμε βγάλει. Αυτοσκοπός δεν είναι η πρωτιά, αλλά το να γίνουμε καλύτεροι. Πρέπει να πηγαίνουν καλά οι δουλειές αυτή την περίοδο».

Για το αν έχει κάνει botox:

«Έχω κάνει botox. Αλλά έκανα κάτι διακριτικό. Γενικά φοβάμαι τις ενέσεις, αλλά δεν θα είχα πρόβλημα να κάνω μία πλαστική στα 50 και δεν θα είχα και πρόβλημα να το πω!»

Για την κριτική που δέχεται ο σύζυγος της:

«Για να το τελειώνουμε και αυτό: Ο Πέτρος όλα αυτά τα χρόνια, μπορεί να έκανε οικογένεια, αλλά είχε προτεραιότητα τη δουλειά του. Είναι από τους λίγους ανθρώπους που έβαλε τα σπίτια του σ’ αυτή τη δουλειά. Όλοι έχουν μία off shore. Αυτό που έκανε ήταν τιμητικό, ήταν αντρικό. Αν κάποιοι άνθρωποι είναι θυμωμένοι είναι λογικό και το καταλαβαίνω. Άλλο, όμως το διεκδικώ και άλλο το εκδικούμαι».

Για το ότι αναγκάστηκε να εξοικειωθεί με οικονομικούς και νομικούς όρους:

«Έπρεπε να το κάνω για να κατανοήσω, για να γίνουν με τον πιο ομαλό και νόμιμο τρόπο όσα έπρεπε να γίνουν, και να υπάρξουν όσο το δυνατόν λιγότερες τρύπες».

Και τι κοστος είχε αυτό για τον γάμο της;

«Πολλές εξάρσεις, πολλές εντάσεις, πολλή αγάπη, πολύς θυμός, αλλά νομίζω ότι ο Θεός σου στέλνει αυτό που μπορείς να αντέξεις»

Για το αν συγχωρεί την απιστία:

«Και την απιστία συγχωρώ. Αλλά δεν ξεχνώ».

Για το τι κέρδισε η οικογένεια της και η ίδια απ” όλη αυτήν την περιπέτεια:

«Εγώ από τη φουρτούνα κέρδισα πολλά. Κυρίως, ότι με γνώρισα καλύτερα».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!