Θρήνος στο facebook για το χαμό της Άννας Πολλάτου

Ο θάνατος της Άννας Πολλάτου ήταν ακαριαίος…


Θρήνος έχει ξεσπάσει στο facebook στην είδηση του ξαφνικού θανάτου της Ολυμπιονίκης μας στη ρυθμική, Άννας Πολλάτου, το απόγευμα του Σαββάτου.

Συντετριμμένοι οι φίλοι της αφήνουν αποχαιρετιστήρια μηνύματα στον «τοίχο» της. Δείτε ορισμένα χαρακτηριστικά:

 

 Σε ηλικία μόλις 31 ετών, η Πολλάτου άφησε την τελευταία της πνοή στην εθνική οδό Πύργου – Πατρών, κοντά στην κωμόπολη Βάρδα, όταν έχασε τον έλεγχο του Smart που οδηγούσε, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με ένα αγροτικό φορτηγάκι.

Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος, ενώ οι επιβαίνοντες του άλλου οχήματος (δύο άντρες) μεταφέρθηκαν στο Κέντρο υγείας Βάρδας. Η Πολλάτου κατευθυνόταν προς την Κυλλήνη, προκειμένου από εκεί να πάει στην Κεφαλλονιά για να ψηφίσει στις αυριανές εκλογές.

  Ο θάνατος της Άννας Πολλάτου ήταν ακαριαίος… 

Ο κλωβός του Smart δεν επηρεάστηκε αλλά απο τη σύγκρουση έσπασαν τμήματα του ταμπλό, ενώ αποκολλήθηκε το τιμόνι. Τα άτομα που ήταν στο άλλο αυτοκίνητο, τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Βάρδας.
Ήταν 16:20 το απόγευμα και η 31χρονη οδηγούσε προς την Κυλλήνη. Λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, όπως διαβάζουμε στο IliaLive, στο ύψος του Γηροκομείου η αθλήτρια έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της μάρκας Smart το οποίο έκανε τετ α κε, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και με το πίσω μέρος συγκρούστηκε με αγροτικό φορτηγάκι, στο οποίο επέβαιναν δύο άντρες απο την περιοχή και κινούνταν απο Πύργο προς Πάτρα.

 

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!