Θρίλερ με την εξαφάνιση του γιου του Τομ Χανκς – Φόβοι για τη ζωή του

Ο γιος του Τομ Χανκς, Chet,είναι εθισμένος στην κοκαίνη από τα 16 του. Η εξαφάνιση κρατιέται μακριά από τα φώτα. Έδώ και ένα μήνα δεν έχει δώσει σημεία ζωής.


Τραγικά νέα για τον Τομ Χανκς και την οικογένειά του. Είδηση των τελευταίων ωρών αναφέρει ότι ο 25χρονος γιος του Chet, έχει εξαφανιστεί!

«Έχει περάσει ένας μήνας που δεν έχουν ούτε ένα μήνυμα από τον Chet. Δεν έχει πάρει ούτε ένα τηλέφωνο στην οικογένεια ή τους φίλους του. Μοιάζει σαν να χάθηκε από προσώπου γης», λέει πηγή στο αμερικάνικο περιοδικό Star.

2

«Η Αστυνομία προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει το γεγονός και τις όποιες εξελίξεις μακριά από τον Τύπο», λέει η ίδια πηγή, αν και σύμφωνα με ενδείξεις τα ίχνη του οδηγούν στην έρημο του Μπάρστοου, στην Καλιφόρνια. Η περιοχή που υποτίθεται ότι έχουν βρεθεί κάποια στοιχεία για την παρουσία του εκεί, αποκαλείται από το περιοδικό «η πρωτεύουσα της μεθαμφεταμίνης της Καλιφόρνια».

6e9bd830-7578-11e4-8c9a-2b711079cdab_hero-Tom-Hanks-Rita-Wilson-Chet-112614

Τον περασμένο Νοέμβριο, ο Chet ανακοίνωσε ότι θα πάει σε κέντρο απεξάρτησης ώστε να βοηθηθεί και να απαλλαχθεί από τον εθισμό του στην κοκαίνη, τη χρήση της οποίας ξεκίνησε τσα 16 του χρόνια. Λέγεται ότι οι γονείς του στην απόγνωσή τους για την κατάστασή του έφτασαν να αφήσουν να οδηγηθεί στη φυλακή μήπως και κατάφερναν να τον τρομάξουν.

Οι ερευνητές που έχει προσλάβει ο Τομ Χανκς ώστε να βρουν τον γιο του δεν του έχουν φέρει ακόμα πληροφορίες σχετικά με εμπλοκή του με χρήση μεθαμφεταμίνης, που αυτό θα ήταν και το χειρότερο σενάριο και δεν θα απέκλειε ότι μπορεί να είναι νεκρός.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!