Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που έπεσε από τον Λευκό Πύργο – Αυτοκτονία «δείχνει» βίντεο από κάμερα ασφαλείας


Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που έχασε την ζωή του, όταν έπεσε στο κενό από το μνημείο του Λευκού Πύργου. Το τραγικό περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας (22/4) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μπροστά στα μάτια διερχόμενων πολιτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 34χρονο με καταγωγή από την Κρήτη, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, έδωσε τέλος στην ζωή του. Από τα μέχρι στιγμής ευρήματα της αστυνομικής έρευνας, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Όπως μεταδίδει το thestival.gr αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί εξετάζουν το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του μνημείου, που δείχνει την στιγμή που ο 34χρονος άνδρας αποφασίζει να βουτήξει στο κενό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο επίμαχο βίντεο φαίνεται ο άνδρας να βρίσκεται μόνος του στο σημείο. Λίγες στιγμές αργότερα, απεικονίζεται να παίρνει φόρα, να υπερπηδά το προστατευτικό κάγκελο και να πέφτει στο κενό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τη στιγμή της πτώσης, ο άνδρας χτύπησε αρχικά στο περβάζι ανάμεσα στις πολεμίστρες και στη συνέχεια κατέληξε στο έδαφος. Όπως μάλιστα είχε δηλώσει αυτόπτης μάρτυρας, ο 34χρονος χτύπησε και στο κλαδί δέντρου πριν καταλήξει στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός.

Συγκλονίζουν οι περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων

Το ThessToday μεταδίδει πως πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο κάλεσαν την ΕΛ.ΑΣ. και το ΕΚΑΒ. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο. Οι διασώστες κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για επαναφέρουν τον άτυχο άνδρα, ωστόσο, είχε ήδη καταλήξει.

«Οι διασώστες προσπάθησαν να τον επαναφέρουν αλλά δεν τα κατάφεραν, ήταν πολύ αργά» δήλωσε μάρτυρας ο οποίος έφτασε στον Λευκό Πύργο ένα λεπτό μετά την πτώση του άνδρα.

Όπως περιέγραψε ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας στο ThessToday «ο άνδρας έπεσε από την οροφή του μνημείου. Χτύπησε σε ένα δέντρο πριν καταλήξει στο έδαφος, για αυτό τον λόγο δεν ακούσαμε το παραμικρό εκείνη την στιγμή. Πάντως φαίνεται πως ο άνδρας ήταν μόνος στον Λευκό Πύργο και αυτό γιατί δεν τον έψαξε κανείς. Εμείς τρέξαμε και ειδοποιήσαμε την ΕΛ.ΑΣ και το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες προσπαθούσαν περίπου 20 λεπτά να τον επαναφέρουν αλλά δεν τα κατάφεραν».

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας στην τσέπη του άτυχου άνδρα βρέθηκε το κινητό τηλέφωνό του.

Ο υπεύθυνος του μνημείου σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ανέφερε ότι ειδοποιήθηκαν για το τραγικό συμβάν από πολίτη έξω από τον Λευκό Πύργο και πως την στιγμή της πτώσης το μνημείο είχε αρκετό κόσμο.

Στη θέα των περιπολικών και του ασθενοφόρου αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε στο σημείο για να δει τι συνέβη. Στο άκουσμα του περιστατικού οι πολίτες κοιτούσαν συγκλονισμένοι, μην μπορώντας να πιστέψουν τον τραγικό θάνατο που βρήκε ο άνδρας.

Σημειώνεται ότι ο Λευκός Πύργος παραμένει κλειστός τόσο για την είσοδο, όσο και για την έξοδο των επισκεπτών.

 

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!