Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εν κινήσει υπηρεσιακό αυτοκίνητο της ΕΛ.ΑΣ. – Φωτο


Φωτιά λόγω μηχανικής βλάβης ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου (10/2) σε υπηρεσιακό αυτοκίνητο της ΕΛ.ΑΣ., την ώρα που βρισκόταν εν κινήσει στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Τσαϊρίδης, οι επιβαίνοντες αστυνομικοί της ΟΠΚΕ κατάφεραν εγκαίρως να τη σβήσουν με πυροσβεστήρα.

Φωτιά ΕΛ.ΑΣ Φωτιά ΕΛ.ΑΣ

Η ανάρτηση του κ. Τσαϊρίδη:

«Πριν λίγο τέθηκε σε κίνδυνο η ζωή αστυνομικών της ΟΠΚΕ όταν το υπηρεσιακό όχημα με το οποίο εκτελούσαν υπηρεσία πήρε φωτιά εν κινήσει. Ευτυχώς, χάρη στην άμεση αντίδραση τους και με την χρήση πυροσβεστήρα κατάφεραν να την περιορίσουν και να την σβήσουν.

Μιλάμε για την ΟΠΚΕ που αποτελεί από τις υπηρεσίες πρώτης γραμμής και η οποία επιχειρεί σε δύσκολες καταστάσεις και είναι επιβαρυμένη με την καταπολέμηση της βαριάς εγκληματικότητας
Δεν μπορεί να συζητάμε για δομικές αλλαγές και για σύγχρονη αστυνομία, για εμφανή αστυνόμευση και καταπολέμηση του εγκλήματος και η ΟΠΚΕ να κυκλοφορεί με σαπακια με 300.000χλμ και τα περισσότερα από κατασχέσεις .

Πρέπει, άμεσα η νέα Πολιτική και Φυσική Ηγεσία να πράξει ότι είναι δυνατό ώστε η ΟΠΚΕ Θεσσαλονίκης και όλες η ΟΠΚΕ πανελλαδικά να ενισχυθούν άμεσα με κατάλληλα επιχειρησιακα οχήματα που θα τους βοηθήσουν στην καταπολέμηση του εγκλήματος . Όσο φιλότιμο και να υπάρχει όταν οι αστυνομικοί είναι “εξοπλιστικά γυμνοί” δεν μπορούν να κάνουν τίποτα».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!