The Voice: Νέες ανατροπές και εξελίξεις για τους συντελεστές του show

Διαβάστε τις αλλαγές που έχουν σημειωθεί έως τώρα!


Έλενα Παπαρίζου και Σταμάτης Κραουνάκης είναι τα νέα ονόματα που προστέθηκαν στη λίστα των υποψηφίων για την κριτική επιτροπή του «The Voice» που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 μέσα στους επόμενους μήνες.

Αν και το ρεπορτάζ της εκπομπής «Μελέτησέ το!» ανέφερε ότι ο Σταμάτης Κραουνάκης δέχτηκε πρόταση συνεργασίας από την παραγωγή του πολυαναμενόμενου talent show (και μάλιστα η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε ότι η πληροφορίες τους προέρχονταν από την ίδια την παραγωγή του «The Voice»), στη συνέχεια ο διάσημος μουσικοσυνθέτης διέψευσε την είδηση μέσω της σελίδας του στο facebook.

«Ναι» στην παραγωγή του show, όμως, φαίνεται να έχει πει η Έλενα Παπαρίζου που πιθανότατα θα ξανακαθίσει στην καρέκλα του κριτή, δυο σχεδόν χρόνια μετά τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του «Dancing On Ice», ενώ θετικά λέγεται πως έχει απαντήσει και ο Αντώνης Ρέμος για να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή.

Όσο για τα δημοσιεύματα που ήθελαν Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή να συναντιούνται τηλεοπτικά στην ίδια κριτική επιτροπή, φαίνεται πως είναι ένα κάτι που μάλλον δεν θα συμβεί, καθώς μόνο το όνομα της Άννας Βίσση είναι αυτό που είναι πιθανό να δούμε στην επίσημη ανακοίνωση του σταθμού, αν και εφόσον συμφωνήσει με την παραγωγή.

Τέλος, για τη θέση της παρουσίασης του «The Voice», το ρεπορτάζ της εκπομπής, ανέφερε πως έγινε πρόταση στον Νίκο Αλιάγα, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να τη δεχτεί καθώς έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις στη γαλλική εκδοχή του ίδιου talent show, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες δείχνουν ως επικρατέστερο παρουσιαστή του show τον Γιώργο Λιάγκα.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!