Σάκης Ρουβάς: Τελικά υπέγραψε όντως σύμφωνο συμβίωσης με την Κάτια Ζυγούλη;

Ο Σάκης Ρουβάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που τον έφεραν να…


Ο Σάκης Ρουβάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που τον έφεραν να υπέγραψε μαζί με την σύντροφο του, Κάτια Ζυγούλη, σύμφωνο συμβίωσης. Ενώ, αναφέρθηκε και για το αν δέχτηκε κάποια πρόταση για το σόου.

Ο Έλληνας σταρ δήλωσε:
«Δεν υπάρχει ούτε κατά ούτε υπέρ. Δεν θέλω να κρίνω αυτούς που κάνουν αυτά τα σύμφωνα. Δεν είναι αλήθεια» τονίζει στην κάμερα της εκπομπής. Και συνεχίζει λέγοντας για το αν έχει δεχτεί πρόταση για το σόου: «Έχω άλλα πράγματα στο μυαλό μου. Έχω καιρό να κάνω συναυλίες και με μια πολύ καλή ομάδα έχω ξεκινήσει την προετοιμασία». Αναφέρθηκε επίσης και για την περιπέτεια της υγείας της Κάτιας Ζυγούλη και είπε, πως, ήταν κάτι προγραμματισμένο.

Τέλος, μίλησε και για το αν σχεδιάζουν και ένα τέταρτο παιδί…: «Τα παιδιά χρειάζονται το χρόνο τους και για να τους δώσουμε αυτόν τον χρόνο που χρειάζονται… αυτή τη στιγμή που μιλάμε, τα τρία είναι αρκετά!».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!