Τατιάνα Στεφανίδου: Στην παραλία χωρίς μακιγιάζ και ρετούς! [εικόνες]

Η παρουσιάστρια -πλέον- του Epsilon σε μία ακόμη καλοκαιρινή της εξόρμηση!


Πριν λίγο διάστημα την είχαμε δει να πηγαίνει για ψάρεμα με το σύζυγό της στην παραλία, μπροστά στο εξοχικό τους στη Δροσιά Χαλκίδας. Τότε όλοι είχαν σχολιάσει το μικροσκοπικό της μπικίνι και τις βουτιές της στη θάλασσα.

Μία ακόμη τέτοια εξόρμηση, φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει το ζευγάρι και πριν λίγες ημέρες. Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, ο Νίκος Ευαγγελάτος, ετοιμάζει το ψαροντούφεκό του για νέες υποθαλάσσιες περιπέτειες. Η συγκεκριμένη ασχολία είναι από τις αγαπημένες για το δημοσιογράφο στον ελεύθερό του χρόνο.

tatiana-stefanidou-nikos-euaggelatos-2

Από τη μεριά της η Τατιάνα Στεφανίδου φορούσε ένα εντυπωσιακό μαγιό και βατραχοπέδιλα, λίγο πριν βουτήξει. Μάλιστα όπως είναι εμφανές, δεν έχει ίχνος μακιγιάζ και δείχνει απόλυτα φυσική.

Τόσο η παρουσιάστρια, όσο και ο δημοσιογράφος, επέστρεψαν πλέον στην Αθήνα, καθώς οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις επέσπευσαν την παρουσία του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega. Παράλληλα η Τατιάνα Στεφανίδου ξεκίνησε εντατικά την προετοιμασία της νέας καθημερινές απογευματινής εκπομπής στο Epsilon.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!