Τατιάνα Στεφανίδου: Δύσκολες στιγμές για την παρουσιάστρια

Τι έκανε την Τατιάνα να πάει στον ψυχίατρο;


Πρόκειται για μια από τις πιο δυναμικές παρουσίες στην τηλεοπτική αρένα, αφού το δαιμόνιο μυαλό της δεν επαναπαύεται ποτέ, αναφέρει στο δημοσίευμα του ο δημοσιογράφος Ανδρέας Θεοδώτρου. Με τα καταπράσινα μάτια και το τεράστιο χαμόγελό της κάνει το τηλεοπτικό κοινό να την ακολουθεί πιστά σε κάθε της βήμα. Όμως, όταν τα φώτα σβήνουν έρχεται αντιμέτωπη με τους μεγαλύτερους φόβους της… Η Τατιάνα Στεφανίδου εδώ και πολλά χρόνια ζει το δικό της μαρτύριο, κάτι που πρόσφατα αποκάλυψε.

Η 44χρονη παρουσιάστρια πριν από λίγο καιρό μέσα από την εκπομπή «ΜΙΛΑ» στο Star, άφησε τους πάντες άφωνους με τη συγκλονιστική της εξομολόγηση. Η ώρα του ύπνου για εκείνη είναι η πιο δύσκολη, αφού κάθε βράδυ βασανίζεται από φριχτούς εφιάλτες. «Όλα τα βράδια της ζωής μου, από τότε που ήμουνα παιδάκι μέχρι σήμερα, βλέπω φρικτούς εφιάλτες για όλα τα μέλη της οικογένειάς μου και ξυπνάω κάθιδρη».

Δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια στη μέση της νύχτας ξυπνάει έντρομη και με δάκρυα στα μάτια προσπαθώντας να εξακριβώσει αν τα αγαπημένα της πρόσωπα είναι καλά. Μάλιστα, συχνά χρειάζεται μερικά λεπτά για να συνειδητοποιήσει πως όλα αυτά δεν αποτελούν πραγματικότητα, αλλά μυστήρια παιχνίδια του μυαλού. Η ίδια ύστερα από τόσα χρόνια έχει πάρει την απόφαση να ζητήσει τη βοήθεια ειδικού, καθώς θέλει να απαλλαγεί από το μαρτύριο που βιώνει και να μπορέσει να βρει γαλήνη. «Πρέπει όλο αυτό να μου το εξηγήσει ψυχίατρος, δεν πάει άλλο» παραδέχεται.

πηγή:yes



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!