Τάσος Κωστής: Συγκινεί για την απώλεια της συζύγου του – «Μετανιώνω που δεν μπόρεσα να της το κάνω αυτό»


Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου παραχώρησε ο Τάσος Κωστής. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο ηθοποιός μίλησε και για την απώλεια της συζύγου του.

Συγκεκριμένα, ο Τάσος Κωστής εξομολογήθηκε πως: «Η επόμενη μέρα με βρίσκει στο στάδιο της προσαρμογής. Δεν το ξεχνάω, θα την κουβαλάω πάντα μαζί μου. Προσπαθώ να προσαρμοστώ, μετά το θάνατο της συζύγου μου άδειασε το σπίτι. Δεν με τραβάει πλέον το σπίτι να κάτσω.

Ήμουν δίπλα στη γυναίκα μου όλο το 24ωρο, μέχρι και το τέλος. Όφειλα να το κάνω και ήταν κάτι που με ευχαριστούσε. Δεν βαρυγκώμησα ποτέ και δεν είπα ότι «Ήταν να κάνω κάτι και δεν το έκανα». Τα έκανα όλα!».

«Ένα πράγμα, βέβαια, το χρωστάω και το μετανιώνω που δεν μπόρεσα να της το κάνω. Μου ζητούσε να της πάρω ένα κλαμπ σάντουιτς και δεν της το πήρα ποτέ. Όλα τα άλλα τα έκανα, ό,τι ήθελε.

Ζω ακόμη και τώρα την αγάπη για τη σύζυγό μου. Ήμασταν μαζί 45 χρόνια, ήταν φίλη, γκόμενα, σύζυγος, σύντροφος και νοσοκόμα. Στεκόταν πάντα δίπλα μου, πλάι μου, όχι πίσω μου, και με στήριζε», είπε στη συνέχεια.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!