
Τάσος Χαλκιάς για Μάριο Αθανασίου: «Βρίσκω πάρα πολύ σωστή την κίνησή του»
Το πρωί του Σαββάτου (14/6) ο Τάσος Χαλκιάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ζωής Κρονάκη και του Τάσου Ιορδανίδη. Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στον Μάριο Αθανασίου, ο οποίος αποκάλυψε την Τρίτη 10 Ιουνίου, με ανάρτησή του στο Instagram, πως τον χειμώνα εργάστηκε σε οικοδομή.
Ο Τάσος Χαλκιάς εξήρε τον Μάριο Αθανασίου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως βρήκε «πάρα πολύ σωστή την κίνησή του». Μάλιστα, ο καλλιτέχνης δήλωσε πως είχε κάνει και εκείνος το ίδιο, πριν γίνει ηθοποιός.
Συγκεκριμένα, ο Τάσος Χαλκιάς είπε για τον συνάδελφό του: «Πάρα πολύ σωστή την βρίσκω την κίνησή του. Αλίμονο, ένας άνθρωπος ο οποίος νιώθει τις ευθύνες του, απέναντι σε αυτά που δημιούργησε και κυρίως στα παιδιά του, νιώθει ότι δεν μπορεί να βοηθήσει χωρίς να έχει την ανάλογη υλική απολαβή, θα βρει τον τρόπο να την αποκτήσει έστω και από άλλη δουλειά και όχι από αυτή που συνήθως βγάζει το μεροκάματο του!».
«Αν υπήρξε τέτοια στιγμή για τον Μάριο, που δεν υπήρχε μέσα στη δουλειά μας μεροκάματο γι’ αυτόν, καλά έκανε και το αναζήτησε κάπου αλλού. Και πολύ καλά έκανε και πήγε. Εγώ αυτό το έχω κάνει πριν γίνω ηθοποιός», συμπλήρωσε.