Τάμτα: Έχει δεχτεί ρατσιστικά σχόλια;| Όλα όσα δήλωσε σε συνέντευξή της!

Η Τάμτα μιλάει για τα πρώτα βήματα στη μουσική και αν δέχτηκε ρατσισμό!


Η τραγουδίστρια Τάμτα έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town Κύπρου και απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με το ρατσισμό και αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα στη μουσική.

Αρχικά, σε ερώτηση αν δέχτηκε κάποια στιγμή ρατσιστικά σχόλια η ίδια απάντησε πως «Δεν ξέρω αν έχει πει ποτέ κανείς κάτι πίσω από την πλάτη μου, αλλά μπροστά μου δεν έχω ακούσει κανένα ρατσιστικό σχόλιο. Δεν ξέρω αν αυτό έχει να κάνει με το ότι μιλούσα πολύ καλά αγγλικά και επικοινωνούσα αμέσως με όλο τον κόσμο. Την Άννι, επειδή δεν μιλούσε καλά τη γλώσσα και δεν μπορούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό της, όταν γινόταν κάτι στο σχολείο, κάποιοι συμμαθητές της, την κατηγορούσαν ότι το έκανε εκείνη. Αλλά ακόμα και αυτά τα μεμονωμένα περιστατικά έχουν σταματήσει εδώ και χρόνια και εκείνη, όπως κι εγώ, είναι περήφανη και για τις δυο της πατρίδες».

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης η Τάμτα θυμάται τα πρώτα βήματα που έκανε στη μουσική φτάνοντας στη χώρα μας, «Περνώντας οι μήνες, είδα ότι η καλύτερη λύση ήταν να μείνω στην Αθήνα και να προσπαθήσω να βρω μια δουλειά. Τότε άρχισαν τα ψυχολογικά προβλήματα, με αποτέλεσμα, από τη στεναχώρια μου να γίνω φίλη με το ψυγείο μου και να πάρω σε λίγους μόνο μήνες δώδεκα κιλά! Με πολύ κόπο, έπεισα τη μητέρα μου να πιάσω δουλειά ως baby sitter, γιατί εκείνη προτιμούσε να σπουδάσω και σιγά-σιγά, άρχισα να προσαρμόζομαι σε ένα εντελώς καινούριο περιβάλλον σε σχέση με αυτό στο οποίο ήδη ζούσα».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!