Τα «σιωπηλά» έκτα γενέθλια του πρίγκιπα Λούις – Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ «έσπασαν την παράδοση»


Οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας που ήθελαν να τιμήσουν το έκτο έτος της ζωής του πρίγκιπα Λούις με μια εορταστική φωτογραφία έμειναν απογοητευμένοι καθώς οι λογαριασμοί του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρέμειναν σιωπηλοί τις πρώτες πρωινές ώρες των γενεθλίων του.

Το μικρότερο παιδί του Ουίλιαμ και της Κέιτ έκλεισε τα έξι του σήμερα και όλοι ήλπιζαν ότι το ζευγάρι θα διατηρήσει την παράδοση να δημοσιεύει κάθε χρονιά φωτογραφίες για να γιορτάσει τη γέννησή του.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον σκόπευαν να κυκλοφορήσουν μια φωτογραφία για τα γενέθλια του Λούις παρά τη φρενίτιδα για την παραποιημένη οικογενειακή φωτογραφία που κυκλοφόρησε από το Παλάτι του Κένσινγκτον την Ημέρα της Μητέρας, δήλωσαν πηγές κοντά στην οικογένεια.

Ο πρίγκιπας Λούις απεικονίζεται σε μια παραλία στο Νόρφολκ. Η φωτογραφία, που τραβήχτηκε από τη μητέρα του Κέιτ, κυκλοφόρησε από το Παλάτι του Κένσινγκτον πριν από τα τέταρτα γενέθλιά του το 2022

Αλλά το ζευγάρι δεν έχει ακόμη δημοσιεύσει μια νέα φωτογραφία στο διαδίκτυο ή δεν έχει μοιραστεί την εικόνα με τα μέσα ενημέρωσης, παρά το γεγονός ότι παραδοσιακά την παρείχε στον Τύπο υπό εμπάργκο την προηγούμενη μέρα.

Οι τελευταίοι μήνες ήταν μια περίοδος γεμάτη γεγονότα για τους Ουαλέζους και την οικογένειά τους, λόγω της διάγνωσης καρκίνου της Κέιτ, η οποία ήρθε αφότου ο Βασιλιάς Κάρολος αποκάλυψε τη διάγνωσή του νωρίτερα.

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!