Σύζυγος Δημήτρη Κόκοτα: «Εύχομαι να γυρίσει σύντομα σπίτι και να τελειώσει το ”κακό όνειρο”»


Διασωληνωμένος για τέταρτη ημέρα παραμένει ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας, μετά την ανακοπή που υπέστη την περασμένη εβδομάδα στις πρόβες του «J2US» σκορπίζοντας στη θλίψη τόσο την καλλιτεχνική οικογένεια, όσο και τον απλό κόσμο καθώς είναι ένας άνθρωπος ευγενής, προσιτός που δεν προκαλούσε και δεν τροφοδοτεί με σκάνδαλα τα ΜΜΕ.

Οι γιατροί είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του τραγουδιστή

Σύμφωνα με την εκπομπή«Live News», υπεβλήθη σε δύο αξονικές όπου διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχουν βλάβες στον εγκέφαλο μετά την ανακοπή καρδιάς και τα 8′ που ήταν χωρίς σφυγμό. Οι γιατροί με ψυχραιμία θα επιχειρήσουν να τον ξυπνήσουν τα επόμενα 24ωρα, ώστε να διαπιστωθεί και κλινικά η καλή εικόνα του τραγουδιστή.

«Οι γιατροί παραμένουν συγκρατημένα αισιόδοξοι και μας συνιστούν να έχουμε υπομονή» είπε η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα μιλώντας στην εκπομπή του Mega.

«Δεν είχε κανένα θέμα, καμία ενόχληση, καμία ένδειξη κούρασης. Ευτυχώς είναι υγιής οργανισμός» προσθέτει.

«Εγώ κρατάω την αισιοδοξία μου, ειδικά τώρα την χρειάζομαι. Εύχομαι απλά να γυρίσει σπίτι και να περάσει αυτό το κακό όνειρο. Έτυχε και σε μας, όπως και σε τόσο κόσμο. Ήταν προσεκτικός με την υγεία του αλλά δεν έχει εμμονή. Όταν ένιωθε κάτι, δεν το αμελούσε», συμπλήρωσε η σύζυγος του τραγουδιστή.

«Παραμένω αισιόδοξη. Εύχομαι να τον δω να γυρίζει σπίτι και να περάσει αυτό το κακό όνειρο» συγκλονίζει η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα.

Όπως ανέφερε η σύζυγός του αν και δεν ήταν υστερικός με την υγεία του, πρόσεχε τον εαυτό του και δεν έκανε καταχρήσεις, άρα κανείς δεν φανταζόταν αυτή τη δυσάρεστη έκβαση.

«Ήταν οκτώ λεπτά χωρίς καρδιακό παλμό»

Ο τραγουδιστής έμεινε οκτώ λεπτά χωρίς καρδιακό παλμό κατά τη μεταφορά του με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

«Το θέμα είναι αυτά τα άτιμα 8 λεπτά. Όταν έπαθε την ανακοπή μέσα στο ασθενοφόρο, κατά τη μεταφορά του από το J2US στο νοσοκομείο, ήταν 8 λεπτά που δεν οξυγονωνόταν το κεφάλι του. Όταν έχεις ανακοπή πεθαίνεις» είπε σχετικά ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή «Το Πρωινό»

«Χθες το απόγευμα έγινε μια πρώτη προσπάθεια να τον ξυπνήσουν, γιατί είναι διασωληνωμένος. Η προσπάθεια αυτή δεν ολοκληρώθηκε. Οι γιατροί έκριναν, παρότι ξεκίνησαν, ότι ήταν οι μετρήσεις τέτοιες που δεν τους επέτρεπαν να ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια. Σήμερα θα προσπαθήσουν για δεύτερη φορά να τον ξυπνήσουν», πρόσθεσε.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!