Συνάντηση μελλοντικού Δημάρχου Ηλιούπολης Τάσου Ευσταθίου με τον Δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτο.


Συνάντηση εργασίας του αυριανού δημάρχου Ηλιούπολης Τάσου Ευσταθίου με τον νυν και αυριανό, από το α’ γύρο σύμφωνα με πηγές Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτο πραγματοποιήθηκε πριν λίγο στο Δημαρχείο Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, διήρκεσε 1,5 ώρα και συζητήθηκαν θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης γενικού ενδιαφέροντος αλλά και ειδικότερα μιας και υπάρχουν κοινά θέματα που απασχολούν τους δύο γειτονικούς δήμους.

Η Ηλιούπολη αξίζει καλύτερα, καθαρότερα και ανταποκρινόμενα στις ανάγκες κάθε οικογένειας πάρκα και πλατείες, ασφαλέστερο και αξιοπρεπή οδικό δίκτυο, ουσιαστική και ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των κατοίκων δημοτική συγκοινωνία, σοβαρό δημοτικό ηλεκτροφωτισμό, σύγχρονα, ελεύθερα και ασφαλή πεζοδρόμια, ασφαλείς γειτονιές δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Τάσος Ευσταθίου στο τέλος της συνάντησης.

Στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης ο δήμαρχος έχει πετύχει πολλά. Στην Ηλιούπολη ο απερχόμενος δήμαρχος επί 9 έτη δεν μπόρεσε να δώσει λύσεις σε στοιχειώδη θέματα της καθημερινότητας των πολιτών.

Ήρθε ο καιρός να αλλάξουν τα πράγματα και στον Δήμο Ηλιούπολης, κατέληξε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης Τάσος Ευσταθίου – “ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ”.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!