Συμβαίνει τώρα: Ελάχιστοι άνθρωποι στην κηδεία του ηθοποιού Τζώρτζη Γιώργου


Συμβαίνει τώρα …
Ελάχιστα άτομα βρίσκονται αυτή την ώρα στο Κοιμητήριο Αγίου Δημητρίου (Μπραχάμι) όπου και γίνετε η κηδεία του γνωστού σε όλους ηθοποιού Γιώργου Τζώρτζη. Παρόλο την θλίψη που σκόρπισε ο θάνατος του σε όλους τους συναδέλφους του οι μόνοι που τον τιμούν και είναι εκεί είναι ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Κώστας Πρέκας.

Μάλιστα σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες από το σημείο ο Κύριος Πρέκας είπε..” Που είναι ο κόσμος; Τα κανάλια; Ντροπή τους που ξέχασαν έτσι έναν σπουδαίο ηθοποιό”



Οι φωτογραφίες απο το σημείο τα λένε όλα …
Τα συμπεράσματα δικά σας


Έφυγε» από τη ζωή ο Γιώργος Τζώρτζης σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Ο ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 81 χρονών. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 30 Ιουλίου 1938. Πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο το 1960 και στον κινηματογράφο το 1961.

Γεννημένος στην Αθήνα στις 30 Ιουλίου 1938 πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο το 1960 και στον κινηματογράφο το 1961. Την πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο πραγματοποίησε με το θίασο Βασίλη Διαμαντόπουλου – Μαρίας Αλκαίου, στο έργο του Αλ. Κασσόνα «Τα δέντρα πεθαίνουν όρθια», για να ακολουθήσουν συμμετοχές σε πολλούς άλλους θιάσους, με πιο μακροχρόνια αυτήν στο θίασο Δημήτρη Μυράτ -Βούλας Ζουμπουλάκη.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!