Συγκινεί ο Αλέξανδρος Μαρτίδης: Βγαίνει το παιδί και δεν κλαίει, ήταν μελανιασμένο


Συνέντευξη στην εκπομπή του Τάσου Ιορδανίδη έδωσε ο Αλέξανδρος Μαρτίδης. Ο ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την δραματική σειρά του Mega “Η Γη της Ελιάς”, μίλησε μεταξύ άλλων και για την γέννηση της κόρης του.

«Θυμάμαι ότι δεν χαλάρωνε εύκολα για να βγει το παιδί και το παιδί, αντί να είναι μπρούμυτα, ήταν ανάσκελα που έβγαινε με το κεφάλι. Βγαίνει το παιδί και με το που βγαίνει, δεν κλαίει. Ήταν μελανιασμένο», εξήγησε ο Αλέξανδρος Μαρτίδης.

Στη συνέχεια είπε: «Θυμάμαι ότι βάρεσαν συναγερμό γιατί μπήκαν και άλλοι μέσα και μου είπαν «Πρέπει να βγείτε έξω». Τους λέω «Δεν υπάρχει περίπτωση, κάντε τη δουλειά σας, εδώ θα μείνω». Ήμουν σε αυτόν τον τόνο. Κράταγα την σύζυγο μου και της έλεγα «Μην φοβάσαι, όλα θα πάνε καλά» ενώ εγώ ήθελα να πεθάνω εκείνη την ώρα».

«Με το που ακούω το πρώτο της κλάμα, τρέχω εκεί, την βλέπω και… Νομίζω ότι θα γίνει 18 και θα έχω την ίδια συγκίνηση πάντα για αυτή την ημέρα. Ήταν η ομορφότερη ημέρα της ζωής μου. Το πρώτο της κλάμα, το στοματάκι της, τα ματάκια της, το πρώτο της μπάνιο που της έκανα γιατί τους είχα ζητήσει να το κάνω εγώ», ανέφερε ο ηθοποιός εμφανώς συγκινημένος.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!